Még mindig azt hiszik a jobberek, hogy a szankciókkal jól jár Oroszország?
Feketén-fehéren itt vannak az adatok, ez nem vélemény, meg ideológiai kérdés, hanem tény.
12es, kérlek, akkor tedd meg 101-szer! Én szeretnék tanulni és szeretném megérteni, hogy a 13000 szankció, hogy működik pontosan?!
100 kérdeztem már, de valahogy senki sem tudta érthetően elmagyarázni, hogy mi a különbség a 400. és a 10211ik szankció között!
15-ös, igen, leginkább ez a probléma, hogy én próbálok megérteni egy problémát és egy állitást, de a válasz mindig csak személyeskedés és alpári stilus.
Többek között ezért sem értem! Jó lenne egyszer normális választ kapni valakitől!
Akkor had pontositsak, és csak 2 példát sorolok:
Mondjuk az utazási korlátozás, vagy épp a vagyonelkopzás, mivel kárositja Európát pontosan?
Ez csak két példa a 13000-ből!
Amikor a nagycsoportban a julika bszogatja micikét, akibe dezsőke szerelmes, ezért dezsőke az ozsonnyája felét odaadja rendszeresen micikének, de eddig adott julikának is.
Sőt, micikének már a sárga ceruza se jár dezsőkétől a délutáni pihenő után.
Julika ezért néha odaver már dezsőkének is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!