A honfoglalást követő 1000 évben rendszeresen harcoltunk a németek ellen. Miért felejtették el az emberek, hogy kik a magyarok ősi ellenségei?
Annyira meg lehetne oldani ezt a nyugat-kelet problémát!
Cseréljen helyet a magyar és az ukrán kormány, vigye az állampolgárokat is, aki akar, keletre, aki akar, nyugatra. A magyarok megvédenék Kárpátalját, örökké az orosz élet nyugalmát élhetnék és kereshetnének mosógépet, még a többiek, meg szabadon operálhatnák át magukat. A háborúnak is vége lenne, mert a magyarság örömmel tartozna újra a Szovjet únióhoz, viszont az ukránok meg végre bekerülnének Európába. Mindenki boldog lenne!
Csak tudnám, hogy akkor miért van annyi német cég jelen az országban és miért kötődünk 1000 szállal is gazdaságilag a németekhez, még a ruszkiktól a gázon kivül mi is jön?
Talán a Rubel Viktornak!
Kérdező, áprilisban, lett volna választásod, olyan pártra szavazni, aki nem támogattja a gyarmati politikát, és nem leszünk gyarmat molinoval is rendelkezik.
Kellett nektek erre szavazni, most már késő bánat!
Igen, azért elég pikáns, hogy mennyire el lettek felejtve dolgok. A világtörténelem egyik leggyalázatosabb szégyenfoltjai a haláltáborok, mégis a német nép már teljesen szalonképes.
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy volt az angoloknak is Dél-Afrikában, sőt a legelső koncentrációs táborokat angolok csinálták. Ez is a történelem homályába veszett.
Vagy ott van például Guantánamo, amiről senki nem tudja pontosan, mik zajlottak és zajlanak ott a mai napig.
Legalább egyszer mennétek el Berlinbe, és néznétek körül, mennyi emlék hely van, olvasnátok el a 89 utáni német politikai nyilatkozatokat, mennyire bűnbánóak voltak saját magukkal szemben. A ruszkiktól, mikor láttunk ilyet?
Én voltam Moszkvában, de ott sehol sem láttam a szovjetúnió áldozatairól emlékhelyet, vagy bármi nemű emlékezetet!
Anyázás helyett, inkább utaznátok néha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!