Anglia mióta ilyen gazdagnak tűnő, Amerikai életmódot követő ország?
Ha Angliára gondolok valami ilyesmi ugrik be:
Azonban látom a TV-ben ezeket a modern életvitellel ismeretterjesztő sorozatokat pl. a Life Network-ön mennek ilyenek, és mivel le vannak szinkronizálva és nem hallom akcentust, azt hittem sokáig, hogy amerikai sorozatok.
Minden ház rendben van, a család hazamegy a saját autójával és tele van tömve a bevásárolt kajákkal, amik tele vannak ilyen előregyártott élelmiszerekkel, lapos TV-jük van stb. tényleg ilyen hely a mai Anglia?
Én valami olyasmit képzeltem el, hogy az emberek minden napra megvesznek egy kis tejet, kenyeret, felvágottat ami pont elég arra a napra, nincs sok embernek kocsija, de van jó tömegközlekedés, a házak feketék a füsttől és omladoznak, otthon az összes családi bevétel az apuka ivászatára megy el, meglepő hogy hol tartanak manapság, vagy csak London meg a többi nagyváros ilyen fejlett?
Sőt, mondok még megdöbbentőbbet:
Berlin sincs szétbombázva! Sőt, Londont is felépítették újra a második világháború után!
Durva, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!