Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A kölni (szilveszteri nők...

A kölni (szilveszteri nők elleni támadások után), most hangszorón szólhat tiszteletből a muezzin?

Figyelt kérdés

2022. okt. 15. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Ez kb. olyan, mintha "én ott lettem volna, levertem volna a keménykedőt". Ilyenkor sosincsenek ott a harcos védelmezők. Amúgy ha tényleg ilyen eset történik, hogy valami nőt erőszakolnak, ő meg sikeresen megvédi magát, akkor szerinted tényleg a színesbőrűek védelme az első szempont? Ez csak ilyen szélsőjobber gondolatmenet. Ezmellé még szajkózzátok, hogy a börtönök színesbőrűekkel vannak tele. Annak ellenére, hogy szerintetek őket nem büntetik.

A szélsőséges négerek meg azon nyavalyognak, hogy a fehéreket sose lövik le a rendőrök.

2022. nov. 29. 06:37
 12/13 kretens ***** válasza:
11..Rajtam maradandó műtéti nyomok vannak egy kutyatámadásból kifolyólag de a him doberman nem volt ilyen szerencsés kitörtem a nyakát pedig már komoly vérveszteséget szenvedtem.Meg tudom védeni magam.Ha többen támadnának rám emberek akkor meg nem kell mérlegelni. Senki ne mérlegeljen ha ilyen helyzetbe kerül.Ha többen támadnak egy emberre akkor a támadók szemét és torkát kell becélozni.Nem kell hozzá nagy erő.ha meg kell halni vigyünk annyit magunkal a másvilágra a támadók közül ahányat csak tudunk.Inkább legyünk hősök egy pillanatig mint gyávák egy életen át.
2022. nov. 29. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Elhiszem a dobbermanosat. Amúgy ez a szem, meg torokra célzós duma a jele annak, hogy valami nem ért a bunyóhoz. A bunyóban sajnos az nyer, aki erősebb, nem igaz, hogy nem kell hozzá nagy erő. A szem, torok kicsi célpont, egy arcra mért elegendő nagy ütés is hatástalanítja a támadót. Vagy a bordákra mért ütés, rúgás is.

Egyszer bunyóztam egy lengyel lakótársammal, szemembe akart nyúlni, persze, hogy nem jött össze neki. Ha egy öklöst ütött volna a fejemre, garantáltan nagyobb sikere lett volna.

Ez a szembenyúlós duma onnan ered, hogy a puhány önvédelmi oktatók így próbálják eladni a gagyi edzéseiket gyenge fizikumú embereknek. Az igazság, az, hogy nagyrészt a testméret dönti el, hogy ki nyer a bunyóban. Rossz beismerni, de ez van.

2022. nov. 29. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!