A kölni (szilveszteri nők elleni támadások után), most hangszorón szólhat tiszteletből a muezzin?
Ez kb. olyan, mintha "én ott lettem volna, levertem volna a keménykedőt". Ilyenkor sosincsenek ott a harcos védelmezők. Amúgy ha tényleg ilyen eset történik, hogy valami nőt erőszakolnak, ő meg sikeresen megvédi magát, akkor szerinted tényleg a színesbőrűek védelme az első szempont? Ez csak ilyen szélsőjobber gondolatmenet. Ezmellé még szajkózzátok, hogy a börtönök színesbőrűekkel vannak tele. Annak ellenére, hogy szerintetek őket nem büntetik.
A szélsőséges négerek meg azon nyavalyognak, hogy a fehéreket sose lövik le a rendőrök.
Elhiszem a dobbermanosat. Amúgy ez a szem, meg torokra célzós duma a jele annak, hogy valami nem ért a bunyóhoz. A bunyóban sajnos az nyer, aki erősebb, nem igaz, hogy nem kell hozzá nagy erő. A szem, torok kicsi célpont, egy arcra mért elegendő nagy ütés is hatástalanítja a támadót. Vagy a bordákra mért ütés, rúgás is.
Egyszer bunyóztam egy lengyel lakótársammal, szemembe akart nyúlni, persze, hogy nem jött össze neki. Ha egy öklöst ütött volna a fejemre, garantáltan nagyobb sikere lett volna.
Ez a szembenyúlós duma onnan ered, hogy a puhány önvédelmi oktatók így próbálják eladni a gagyi edzéseiket gyenge fizikumú embereknek. Az igazság, az, hogy nagyrészt a testméret dönti el, hogy ki nyer a bunyóban. Rossz beismerni, de ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!