Putyint a világ morális hanyatlása élteti?
Nem volt morális következménye annak, hogy az USA nem ismeri el háborús bűnnek Hirosimát, Nagaszakit, Vietnámot és az ottani napalmozásokat és civilek lakta városok szőnyegbombázását.
Megtámadták Irakot koholt vádakra alapozva és koncepciós perben kivégeztették a vezetőjét.
Az Afganisztáni háború sem felhőtlen szerintem...
A világ szemet hunyt az USA háborús bűnei és agressziói felett
Ezek után úgy mégis mi tartaná vissza Putyint, hogy érvényesítse érdekeit?
Max Ororszországban és otthon Magyarországon. Európa számos részén, szimplán tömeggyilkosként tekintenek rá.
Görögországtól, Németországig, Lengyelországon át láttam plakátokat az elmúlt fél évben, és bárkivel beszélek, aki nem honfitársam, vagy szerb, eléggé egyértelműen itéli el ezt a baromacrú gyilkost.
Ha a másikról van szó ekkor egyfolytában azzal törődnek
2es, mióta LMBTQ-znak, mióta keresztényi értékrendeznek, vagy szentségeznek,
egyfolyában ezzel jönnek!
Ez így van és a nagyvárosok belvárosai ukrán zászlókkal vannak fellobogózva.
Semmit nem tudnak az amerikai felvásárlásokról és hogy ez valójában ez az oligarchák háborúja
[ma 11:47]: "Azt mondja, az amerikaiak fel vannak hergelve az oroszok ellen,és második hidegháborúnak élik meg a helyzetet."
- Én elhiszem, hogy neked ezt mondta a haverod. De most tök őszintén, te hiszel neki? Te képes vagy elhinni, hogy az amerikaiak ***második*** világháborúként élik meg a helyzetet? Nekem is vannak barátaim, akik időnként mondanak hülyeségeket. Attól még, hogy barátok és szeretjük őket, időnként beszélnek ordenáré hülyeségeket, erre nem kell úgy tekinteni, mintha a valóság volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!