Mi a véleményetek a hatalmas Pfizer botrányról?
Kiderült hogy a Pfizer oltások igazaból semmit nem érnek,az egész csak a pénzről szólt,az EU elnöke is érintett a Pfizer korrupcióba.
Mi a véleményetek?
10.
Igen irtam is a 7-ben de az agymosottak lepontozták.
"Már az elején tudni lehetett, hogy az egész covid cirkusz csak az üzletről szól. De a sok agymosott birka beszopta, hogy rettegnünk kell."
Nem vagyok vírusrettegő, soha sem voltam de azok is baromi hülyék, akik szerint kamu volt az egész hiszti. Amikor nagyban itt volt a kovid számtalanszor leírtam a nem szélsőséges véleményemet de a hozzád hasonlók állandóan ugynazt szajkózták, hogy zárkózz be a 4 fal közé rettegő, de egyszer sem sikerült értelmezniük amit leírtam.
Az nem is lett volna akkora baj ha a rettegők bezárkóznak a négy fal közé, joguk volt hozzá. A problémák ott kezdődtek hogy az alkotmányellenesen bevezetett bezárásokat, határzárakat, stb, legfelsőbb politikai szinten tekintették megoldásnak. Aztán persze ugyanezek a zsenik szénné adósították az EU-t, inflációs spirált idéztek elő a gigantikua "mentő" csomaggal, ami a létező legrosszabb elegyet alkotott idén a ruszki invázió következményeivel. Persze az egész hisztivel szemben szkeptikus véleményeket földbe döngölték ahogy azt kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!