Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amerika- vagy Oroszország-párt...

Amerika- vagy Oroszország-párti vagy inkább? Miért?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 20:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
18%
Oroszország. Imádom a nyelvet, a kultúrát, mindent, ami orosz. Pár éven belül szeretnék is Oroszországba költözni. Plusz az orosz nyelvet jobban is beszélem, mint az angolt.
2022. okt. 12. 16:53
 22/29 anonim ***** válasza:
32%

21-es!

Menj csak nyugodtan, pár év múlva már orosz sem lesz, ha ilyen mértékben hagyják el az országot az oroszok + még hullanak is a mozgósított emberek. Egymagad megalakíthatod az új Oroszországot. :)

2022. okt. 12. 19:54
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

22-es!

Nem tudom miért kell kötekedni, feltettek egy kérdést, én pedig válaszoltam rá. Ahogy azt sem értem, mi köze a válaszomnak a háborúhoz és a mozgósított emberekhez. :)

Ha nem tetszik a válaszom, akkor nagyon sajnálom, de így jártál, attól még én ugyanúgy fogom szeretni Oroszországot, és az orosz embereket. :)

További jó zsörtölődést! :)

2022. okt. 12. 20:33
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt én sem értem hogy a 21es miért kapott ilyen kemény lepontozást, egyébként Moszkva egy szép város és a világ egyik legdrágább városa, én személy szerint nem szeretem az orosz embereket túlzottan, de tény hogy ott is vannak értelmesen gondolkodó értelmiségi emberek.
2022. okt. 12. 20:39
 25/29 anonim ***** válasza:
43%
Én a magyarok oldalát választom. Ez a két ország nyírfa ki egymást! Jobb lenne ha egyikse létezne!
2022. okt. 12. 22:41
 26/29 anonim ***** válasza:

Abban bőven van igazság amit a 18-as ír, egyet értek.

Arra kíváncsi lennék, csak most eljátszani azzal hogy "mi lett volna ha":

úgymond az usa és oroszország "egymás helyén" lenne, vajon miben, mennyire lenne más a történelmünk.

Lehet filmeket linkelgetni hogy így élnek, de a "gyarmatai" is ilyen életszínvonalon élnének? Ha jól emlékszem az 1900as években más más életszínvonala volt egy gyári munkásnak meg egy NY-ban élőnek is.

2022. okt. 13. 00:45
 27/29 anonim ***** válasza:
57%
A kerdes lehet nem pont nekem szolt mivel en amerikai allampolgar vagyok, igy egyertelmu hogy USA :D
2022. okt. 14. 02:55
 28/29 anonim válasza:
82%
Nem szeretem egyiket sem, dd az Usa még mindig jobb, ha ellenszeves és csúnya is amit tesznek akkor is inkább.. Ott nem vágnak ki az ablakon mint a Lukoil tulajdonosát meg nem csuknak le ha szidod az elnököt úgy mint az oroszoknál.
2022. okt. 14. 21:09
 29/29 anonim válasza:
68%
USA. Oroszországban nem lehet önálló véleményed, ha Putyin ellen szólsz 11 év börtön jár értem, láthattuk mi lett a sorsa az orosz tüntetőknek, akiket tömegével vittek el a rendőrök. Ráadásul Oroszország szövetségesei is mind elmaradi fos állam, vegyük például kínát, ahol kőkemény kommunizmus uralkodik vagy Iránt esetleg Észak-Koreát. Én angolul tanulok, Angliában vagy Amerikában szeretnék érvényesülni, nem akarok sem orosz sem kínai hatalmat. Örülök, hogy az USA a legerősebb világhatalom és ez maradjon is így. Amerika sokkal lazább a hibái ellenére is, leírhatod kimondhatod a véleményed Biden ellen, nem fognak elvinni a rendőrök, úgy mint Oroszországban, ahol ömlik a ruszki hazugság és szinte köteleznek, hogy az ő álláspontjukkal érts egyet. Ráadásul Amerikában készülnek a legjobb filmek, zenék, videókjátékok. Ezerszer USA, mint Oroszország, vagy kína. Ezek világgyűlölő mindentől elzárkózó kommunista nemzetek, amikre nem igen jellemző a demokrácia. A kínaiakat annyira elzárják a világtól, hogy betiltották a Facebookot, sőt, már a Googlet is és jóformán csak kínai közösségi oldalakra tudsz regisztrálni ha nincs VPN-ed és csak kínai kommunista szennyoldalakat vágnak az arcodba. Én nem kérek sem kínábol sem oroszországból, köszönöm szépen. Angliát kedvelem és Amerikát, akiknek a kommunista államok tetszenek, költözzenek ki és meglátjuk hogyan boldogulnak. Egyik ismerősöm beszámolt mi megy Oroszországban, hát kicsit sokkolt és nem szeretném, hogy egy ilyen ország domináljon a világ felett.
2022. okt. 30. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!