Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért áll szinte mindenki...

Miért áll szinte mindenki Ukrajna oldalán?

Figyelt kérdés

Putyin azt mondta hogy Ukrajna Amerika bábja, és hogy ők csak befejezik a háborút amit még az ukránok kezdtek el 2014-ben. Nem elég hogy Ukrajna miatt van ez az egész cirkusz, de a gáztól is ők fosztották meg Európát.

Köszönjük Ukrajna, és Sleepy Joe.

2022. okt. 11. 14:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, akkor észreveheted a feltételes módot. Lsd: támogatNÁM. Tisztában vagyok vele hogy jelenleg nem aktuális a kérdés.

A többi marhaságra inkább nem reagálok. :D

2022. okt. 11. 14:36
 22/35 anonim ***** válasza:
35%
Az emberek birkák. Nem látják át a folyamatokat amik elvezettek oda ahol most vagyunk. Az pedig különösen szégyen minden egyes magyar embertől hogy nincs tisztában azzal mi történt Ukrajnában az orosz ajkúakkal valamint a sajátjainkkal, az ott élő magyarokkal.
2022. okt. 11. 14:40
 23/35 anonim ***** válasza:
82%
Az a legszomorúbb az egészben, hogy a kárpátaljai, ugyanúgy megy harcolni az országáért, miközben, itthonról meg ellene drukkolnak!
2022. okt. 11. 14:42
 24/35 A kérdező kommentje:

Nem kötelességünk megvédeni Ukrajnát. Megágyaztak maguknak szóval aludjanak benne. Putyin pedig nem fogja lerohanni egész Európát. Eddig se tette. Ésszerűbb lenni ha az ukránok megadnák magukat, és akkor más országok se mennének csődbe télen.

Abban pedig nem tudom mi marhaság hogy Európa a csőd szélén áll. Tetszik vagy sem, így van.

2022. okt. 11. 14:57
 25/35 anonim ***** válasza:
36%
Én már nem attól félek mit csinál Putyin hanem attól hogy Amerika mit mesterkedik. Az északi áramlat felrobbantása óta kicsit kitisztult a látásom a háborúval kapcsolatosan.
2022. okt. 11. 15:00
 26/35 anonim ***** válasza:
34%
Egy szóval sem használtam a kötelesség szót! Azt irtam, ugyanúgy megy harcolni, ti meg kiröhögitek!
2022. okt. 11. 15:02
 27/35 anonim ***** válasza:
68%

"Abban pedig nem tudom mi marhaság hogy Európa a csőd szélén áll. "

Hogy ezek szerint nem nagyon érted a csőd szó jelentését.

2022. okt. 11. 15:03
 28/35 anonim ***** válasza:
45%
3# elitélem az agressziót de Ukrajna bőven tett ezért a helyzetért ezt csakis magának köszönheti és az USA-nak
2022. okt. 11. 15:15
 29/35 anonim ***** válasza:
34%

Ukik magukat keverték szarba, így jártak.

Amúgy ki védi őket? Max a libbantak. Az agresszor pedig az usa.

2022. okt. 11. 17:48
 30/35 A kérdező kommentje:
#29 Rengeteg hibbant ember védi őket. Gondolom többségük amerikai.
2022. okt. 11. 17:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!