Miért áll szinte mindenki Ukrajna oldalán?
Putyin azt mondta hogy Ukrajna Amerika bábja, és hogy ők csak befejezik a háborút amit még az ukránok kezdtek el 2014-ben. Nem elég hogy Ukrajna miatt van ez az egész cirkusz, de a gáztól is ők fosztották meg Európát.
Köszönjük Ukrajna, és Sleepy Joe.
Igen, pont erre gondoltam.
De eközben pedig sírógörcsöt kapsz telex olvasás közben 🤣
Ballib vagyok, sose románoztam a székelyeket.
Egyébként ha már szuverenitás, sose támogatnám Erdély magyarországhoz való csatolását, viszont Erdély vagy Székelyföld autonóm ország létrehozását támogatnám.
Lesz*rom az ukrán szuverenitást és sajnálatos, hogy annyi embert megnyomorít a háború, de ez nem a mi dolgunk.
Ugyanakkor az EU gazdasági helyzetét nagyban rontaná, ha Oroszország elfoglalná Ukrajna területét.
Azaz nekünk, európaiaknak, érdekünkben áll megvédeni Ukrajnát. Nem azért mert szeretjük vagy sajnáljuk őket, vagy mert ez lenne igazságos. hanem azért, mert nem akartjuk az éléskamránkat és az acélgyártásunkat átadni az oroszoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!