Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most Zelenszkij miért sipítozi...

Most Zelenszkij miért sipítozik hogy a kírmi híd felrobbantása után keményebben fellépnek ellene?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni a fickó logikáját.

2022. okt. 10. 19:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, miért vergődsz? Mit szeretnél megtudni? Vagy.. mi a hizti tárgya? A legelső oldalon az tmondtad elfogadtad. Hát nagoyn úgy néz ki, hogy nem.
2022. okt. 10. 22:09
 22/61 anonim ***** válasza:
63%
Az, hogy próbálok válaszolni a kérdésedre, de összevissza gagyosgsz meg toporzékolsz.
2022. okt. 10. 22:21
 23/61 anonim ***** válasza:
30%
25# bocs haver de ezt épp most csinálod te . Tudom már te egy Ukrajna simogató karen vagy ugye? Mert akkor szerintem menj és ugorj bele a Csernobili atomerőmübe és maradj ott
2022. okt. 10. 22:41
 24/61 anonim ***** válasza:
26%

18# még jó hogy ő neki pályázni se kellett USA bá oda ültette elenskijt (miután sipákoltok a Z betű miatt így kell helyesen írni a nevét)

ZZZZZZZZZZZZZZZ

2022. okt. 10. 22:43
 25/61 anonim ***** válasza:
62%
#19, #20: Nem sértődtem meg, nekem aztán mindegy, hogy ki mennyire hisztizik. Szerintem nem túl intelligens az aki így beszél, de nem is kell mindenkinek annak lennie. És most nem az ukrán elnökről van szó, ugyanazt gondolom arról is, aki pl Viktort Viktátornak hívja, vagy ehhez hasonlók.
2022. okt. 10. 23:14
 26/61 anonim ***** válasza:
29%
26, köszi, hogy egyetlen kommentem alapján ilyen mélyen megismertél:D Deeee nem talált. Egyszerűen a kérdező az 5. vagy a 6. válaszában leírta, hogy tökre elfogadja az egészet, még ha nem is ért egyet vele. Aztán... látod:D
2022. okt. 10. 23:48
 27/61 anonim ***** válasza:
38%

Az ukránoknak nagy a pofája.De ezt már gondolom mindenki tudja.Már a kezdetektől fenyegettek mindenkit meg megalázták a németeket is többször.Gusztustalan otromba beszólásaikkal.Aztán most hogy sikereket értek el óraisi hátszéllel azt hitték már mindent megtehetnek!Robvantottak!!Megint a nagy melleny ugye!!Ők már olyan kemenyek és batrak hogy Krímet is tudják támadni!!

Most meg kaptak a pofájukba pár rakétát es rögtön sírva szaladnak apucihoz a nagy tesóhoz meg mindenkihez hogy nekik megibt kell valami.Főleg sok pénz fegyver meg légvédelem mer bancsák űket!!

Reméllem szétrakétazák a kis pecseseket.zelenski is kaphatna egy "ajándekot" a se..ébe!!

2022. okt. 11. 09:00
 28/61 A kérdező kommentje:
#30 Úgy ahogy mondod.💪🏻
2022. okt. 11. 09:13
 29/61 anonim ***** válasza:
17%
Hajrá Ukrajna! 🇭🇺🇪🇺🇺🇸🇺🇦
2022. okt. 11. 09:20
 30/61 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nektek mennyi energiátok van ilyen indulatokat érezni tőletek tök független emberek iránt...
2022. okt. 11. 09:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!