Most, hogy az ukránok felrobbantották a krimi hidat, megkezdődik az atomháború is?
Figyelt kérdés
Putyin korábban olyanokat mondott, hogy ha valaki hozzá mer érni a krimi hídhoz, akkor nagyon komoly bosszút áll és nem fog félni az atomot sem használni. Viszont ha Putyin beveti az atomot, akkor ez nagyon jó ürügy az USA-nak, hogy végre ő is használhassa az atomfegyvereit. Amire persze újabb válasz szükséges, pont mint Ken Follet: Soha c. könyvében.2022. okt. 8. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Sajnos igen. Ez most már óhatatlanul is atomháborúvá fog eszkalálódni.
Nem. Majd megnyugszanak az oroszok és ezt is eltűrik szép csendben.
35 szavazat
2/38 anonim válasza:
Sajnos nem csak az atomfegyver az amit az oroszok be tudnak vetni. Durvulni fog a háború annyit biztosan lehet látni, de valószínűbb, hogy nem atomot fognak bevetni hanem valami másféle nagy hatású fegyvert.
3/38 anonim válasza:
Atomot szerintem csakis a leg-leg-leg végső esetben vetne be Putyin (mondjuk ha már Moszkvát ostromolnák az amcsik), viszont ahogy előttem is írták, még jobban el fog durvulni a helyzet.
4/38 anonim válasza:
Az oroszok (és velük kézenfogva az oroszbarát, álkonzervatív, álkeresztény kis barátaik) úgy meg lesznek szopatva, hogy abból nem állnak fel mostanában. Nem felejtünk (az elmúlt 12 évet sem fogjuk).
5/38 anonim válasza:
Mit hallottál?
Az ukránok bevállalták, hogy ők voltak?
Mert simán lehetett olyan is, mint aki kivégezte Daria Duginát.
6/38 anonim válasza:
Kismilliószor fenyegetőzött már Putler atommal. Egyszer se tette meg.
Ő a világ szemében már csak egy nagypofájú, de valójában töketlen bohóc.
Csak a hazai retardjobberek hiszik még mindig, hogy ő egy kemény mesterstratéga, aki legyőzi a dípsztétet.
7/38 anonim válasza:
Ezt az ukránok megint rá fogják fogni az orszokra hogy a saját infrastruktúrájukat rombolják úgy ahogy a jenkik is rákenték az oroszkra a saját gázvezetékük berobbantását de most komolyan van bárki aki beveszi? Ja persze hogy van a 444 olvasói
8/38 anonim válasza:
Szerinted abban a 140 milliós országban hányan lehetnek akik csak az alkalmat várják, hogy keresztbe tegyenek Putyinnak, vagy úgy általában az oroszoknak?
Teszem azt pl akiket a vágóhídra készül küldeni a KGS-s szemétláda.
9/38 anonim válasza:
Nem kezdődik atomháború, csak szopósgéza üzemmódba helyezték putyint.
10/38 anonim válasza:
Tudtam hogy lepontoznak ha nem arról ajnározok hogy az ukránok milyen szentek az oroszok meg milyen csúnya rossz emberek akkor ki vagyok közössége szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!