Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy néz ki a hanyatló,...

Hogy néz ki a hanyatló, tüdőnlőtt nyugat pontosan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy itt vagy Berlinben péntek óta, mert meg akartam már magamnak nézni ezt a hanyatló nyugatot, de én megmondom őszintén, nem tudom, mit kellene látnom?!

Az autópályán, ahogy jösz be a városba, olyan épületek, autókereskedések vannak, amit otthon, még csak nem is láttam, viszont dugig vannak új autóval, a benzinkutakon semmilyen korlátozás sincs, 1,90 a sima benzin ára. Én Kauflandban voltam vásárolni, megmondon őszintén, nagyon hasonló áron fizettem a végén, mint otthon, viszont akkora a választék mindenből, hogy csak kapkodom a fejem, nézem az embereket az utcán, alapvetően jókedvűnek tűnnek, a parkokban az emberek hétvégén napoztak, söröztek, éjjel is voltunk Spandau-ban, ami talán no-go zóna lehet, de, tök nyugis az egész és próbáltam a homoszexuális ovódát is keresni, de arra se jöttünk rá, hogy hol lehet! A boltok, plázák, mindenhol tömve vannak. Rendezett, gyönyörű, patent. Egyszerűen nem értem, hogy kellene kinézni a hanyatló nyugatnak!

2022. okt. 10. 06:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De, mi az a fekáliakupac, amit látnom kéne?

Itt vagyok kint és gyönyörű itt mindent! Hol keressem pontosan?

Spandau-ra emlékszem, mintha többen is No-Go zónának hivták volna, de az a helyzet, hogy még éjfél környékén is tök biztonságban éreztük magunkat! Nem tudom, mit kéne megnézzünk?!

2022. okt. 10. 08:43
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Hát akkor nincs mit tenni.Maradj ott.
2022. okt. 10. 09:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Én itt maradok, azért is jöttünk ki, mert bár számlákkal együtt 1000 eur lesz a lakásunk, de a feleségemmel együtt 5500 EUR-t keresünk majd ketten együtt.

Viszont nem értem, hogy, mi az, ami itt hanyatlik, vagy fekáliakupac, vagy tüdőnlövés. Egyszerűen működnek a dolgok.

2022. okt. 10. 09:31
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
A hanyatlással vigasztalják magukat azok, akiknek nincs lehetőségük váltani.
2022. okt. 10. 09:34
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

"Viszont nem értem, hogy, mi az, ami itt hanyatlik, vagy fekáliakupac, vagy tüdőnlövés."

Nem lesz nekik gáz meg olaj. Sőt már tavaly sem vót. De a nagy vezír megvéd minket a nyugati áraktól ahol lefognak állni a cégek és milliók kerülnek az utcára vagy halnakéhen mert nem keresnek eleget. Meg erkölcsileg is végük van. Minden óvodás átműtenek szinte.

Legalábbis ez a narratíva. De ez nem neked szól

2022. okt. 10. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!