Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy néz ki a hanyatló,...

Hogy néz ki a hanyatló, tüdőnlőtt nyugat pontosan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy itt vagy Berlinben péntek óta, mert meg akartam már magamnak nézni ezt a hanyatló nyugatot, de én megmondom őszintén, nem tudom, mit kellene látnom?!

Az autópályán, ahogy jösz be a városba, olyan épületek, autókereskedések vannak, amit otthon, még csak nem is láttam, viszont dugig vannak új autóval, a benzinkutakon semmilyen korlátozás sincs, 1,90 a sima benzin ára. Én Kauflandban voltam vásárolni, megmondon őszintén, nagyon hasonló áron fizettem a végén, mint otthon, viszont akkora a választék mindenből, hogy csak kapkodom a fejem, nézem az embereket az utcán, alapvetően jókedvűnek tűnnek, a parkokban az emberek hétvégén napoztak, söröztek, éjjel is voltunk Spandau-ban, ami talán no-go zóna lehet, de, tök nyugis az egész és próbáltam a homoszexuális ovódát is keresni, de arra se jöttünk rá, hogy hol lehet! A boltok, plázák, mindenhol tömve vannak. Rendezett, gyönyörű, patent. Egyszerűen nem értem, hogy kellene kinézni a hanyatló nyugatnak!

2022. okt. 10. 06:54
1 2
 1/15 DK-s ***** válasza:
83%

Aki élt a Kádár-rendszerben vagy most él Észak-Koreában, az pontosan tudja hogy mi az ábra a nálunk előadott propagandával, a nyugatot illetően.

Orbán a Kádári kommunikációt folytatja a nyugat bemutatásakkor.

Össze-vissza hazudik bármit, amiből az jön ki hogy ők a faxa gyerekek.

2022. okt. 10. 07:28
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
A propaganda szerint migránsok akik nem szőke kékszeműek. Habár Én Amszterdamban kerestem ugyanezt.
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Tehát rájöttél, hogy a propaganda nem más, mint színtiszta hazugság. Gratulálok! Pontosan ezt kellene látnod a hanyatló nyugaton, hogy minden a szöges ellentéte annak, amit itthon szeretnének elhitetni.

Csak sokan megeszik, hogy jajjjj kint 2 évesen nemváltó óvodások vannak, meg jajajajjjj veszélyes....

Ott már sötétben alszanak az emberek úristen mi lehet ott🤯🤯🤯🥴

Mordor ehhez képest luxus. De még Nógrád vagy Szabolcs megye is.

És azok az emberek kommunistáznak, akik itthon töretlenül hisznek a pártban és szidják a nyugatot mindenféle infó nélkül

4/15 DK-s ***** válasza:
32%

#3-nak:

Bocs a lepontozásért. Félrenyomtam.

2022. okt. 10. 07:31
 5/15 A kérdező kommentje:

Vannak nem fehérek is, kb mindenhol, de megférnek a németekkel, sehol sem láttunk attrocitást, vagy bármit, ami erőszakra utalt volna.

Sőt, meleg, leszbi párok is vannak, szépszámmal, de annyit látsz belőlük, hogy boldogok és mosolyognak, békésen.

2022. okt. 10. 07:32
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
Egészen pontosan úgy, ahigy Magyarország.
2022. okt. 10. 07:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Magyarország, nem egészen igy néz ki. Jóval rendezettebb itt minden.
2022. okt. 10. 07:48
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Akik hanyatló nyugatoznak, azok általában nem járnak nyugatra, nem beszélnek nyelveket, csak a fideszmédiából értesülnek arról, hogy mi van nyugaton.

Azok az emberek, akik külföldön nem tudnák megállni a helyüket, és ezért inkább gyűlölködnek, hogy elfelejtkezzenek kicsit a saját nyomorúságukról.

2022. okt. 10. 07:59
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Jajj ne legyél már ilyen! Most a saját szemednek hiszel, vagy a Fidesznek?? Na ugye!
2022. okt. 10. 08:19
 10/15 anonim ***** válasza:
9%
A nyugat egy foskupac.
2022. okt. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!