Hogy néz ki a hanyatló, tüdőnlőtt nyugat pontosan?
Az a helyzet, hogy itt vagy Berlinben péntek óta, mert meg akartam már magamnak nézni ezt a hanyatló nyugatot, de én megmondom őszintén, nem tudom, mit kellene látnom?!
Az autópályán, ahogy jösz be a városba, olyan épületek, autókereskedések vannak, amit otthon, még csak nem is láttam, viszont dugig vannak új autóval, a benzinkutakon semmilyen korlátozás sincs, 1,90 a sima benzin ára. Én Kauflandban voltam vásárolni, megmondon őszintén, nagyon hasonló áron fizettem a végén, mint otthon, viszont akkora a választék mindenből, hogy csak kapkodom a fejem, nézem az embereket az utcán, alapvetően jókedvűnek tűnnek, a parkokban az emberek hétvégén napoztak, söröztek, éjjel is voltunk Spandau-ban, ami talán no-go zóna lehet, de, tök nyugis az egész és próbáltam a homoszexuális ovódát is keresni, de arra se jöttünk rá, hogy hol lehet! A boltok, plázák, mindenhol tömve vannak. Rendezett, gyönyörű, patent. Egyszerűen nem értem, hogy kellene kinézni a hanyatló nyugatnak!
Aki élt a Kádár-rendszerben vagy most él Észak-Koreában, az pontosan tudja hogy mi az ábra a nálunk előadott propagandával, a nyugatot illetően.
Orbán a Kádári kommunikációt folytatja a nyugat bemutatásakkor.
Össze-vissza hazudik bármit, amiből az jön ki hogy ők a faxa gyerekek.
Tehát rájöttél, hogy a propaganda nem más, mint színtiszta hazugság. Gratulálok! Pontosan ezt kellene látnod a hanyatló nyugaton, hogy minden a szöges ellentéte annak, amit itthon szeretnének elhitetni.
Csak sokan megeszik, hogy jajjjj kint 2 évesen nemváltó óvodások vannak, meg jajajajjjj veszélyes....
Ott már sötétben alszanak az emberek úristen mi lehet ott🤯🤯🤯🥴
Mordor ehhez képest luxus. De még Nógrád vagy Szabolcs megye is.
És azok az emberek kommunistáznak, akik itthon töretlenül hisznek a pártban és szidják a nyugatot mindenféle infó nélkül
#3-nak:
Bocs a lepontozásért. Félrenyomtam.
Vannak nem fehérek is, kb mindenhol, de megférnek a németekkel, sehol sem láttunk attrocitást, vagy bármit, ami erőszakra utalt volna.
Sőt, meleg, leszbi párok is vannak, szépszámmal, de annyit látsz belőlük, hogy boldogok és mosolyognak, békésen.
Akik hanyatló nyugatoznak, azok általában nem járnak nyugatra, nem beszélnek nyelveket, csak a fideszmédiából értesülnek arról, hogy mi van nyugaton.
Azok az emberek, akik külföldön nem tudnák megállni a helyüket, és ezért inkább gyűlölködnek, hogy elfelejtkezzenek kicsit a saját nyomorúságukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!