Ki (melyik ország/szervezet) robbantotta fel szerintetek a krími hidat?
Szerintem az USA
vagy az, aki ki akarja robbantani a III. világháborút...
Elég egyértelműen ukrán akció volt, és egyedül az a "különleges" benne, hogy sikerült a vonatot is elkapniuk, ezzel a vasúti hidat is komolyabban megrongálni.
Maga az, hogy ráhajtottak egy kamionnyi műtrágyával(vagy rendes robbanószerrel) a hídra és felrobbantották nem nagy kunszt. Él elég sok ukrán és tatár a Krímen, nem lehetett nehéz pár ukrán katonának elvegyülnie.
Lehetett akár öngyilkos akció is, de meg is rendelhettek egy egyszerű fuvart egy valós vagy fiktív cégtől a híd túlfelére valahova. Utóbbi esetben a detonátor működésbe léphetett akár gps koordináta alapján automatikusan, akár távolról vezérelve.
Ez az albán hegyi lovasság volt. Ezer százalék!
Azok robbantanak így!
Én alapból az orosz ellenzékre tippeltem volna.
Az Ukránok általában eléggé vigyáznak arra, hogy a saját területükön ne terjeszkedjenek túl amikor lőni vagy robbantani kell.
És még nem is láttam, hogy bevállalták volna, pedig ez egy elég látványos akció volt.
Most az hogy széttrolkodják Putyint a születésnapja alkalmából az egy teljesen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!