Önök hogyan ünneplik Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin 70. születésnapját?
Figyelt kérdés
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnök úr ma lett 70 éves.
Önök megünnepelik e jelentős napot,és ha igen,hogyan?
2022. okt. 7. 10:42
A kérdező szavazást indított:
Meg fogom ünnepelni Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnök úr születésnapját!🇭🇺🇷🇺🥳🍾
Nem fogom megünnepelni Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnök úr születésnapját!🇪🇺🇺🇦😠🚫
31 szavazat
3/14 anonim válasza:
Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin,az utolsó jótevők egyike a világon.Dr Orbán Viktor Mihály sem utazott le Szegedre ahogy tervezte,nyilván fontosabb dolga akadt.
4/14 anonim válasza:
Hitler és Sztálin születésnapját sem ünneplem.
De még Orbán Viktorét, és Rákosiét sem.
Miért pont ezt a bomlott agyú KGS-s tömeggyilkost kellene?
5/14 anonim válasza:
Az okostévénken (mint egyébként is sokszor) kommunista jellegű videókat nézünk és természetesen a Szovjet himnuszt vigyázállásban. Megiszunk egy-egy pohár vodkát és szerényen, a lehetőségeinkhez mérten megünnepeljük Vlagyimir Vlagyimirovics 70. születése napját. De nem árulok el titkot vele, hogy Lenin és szálin esetében és ugyanígy teszünk. Baj? Jogunkban áll!
6/14 anonim válasza:
Kilövöm a Rakéta porszívóm.
7/14 anonim válasza:
Kiverem Putyin balerina szeretőjére.
8/14 anonim válasza:
Nézem ahogy a katonáit cafatokra bombázzák a fronton.
9/14 anonim válasza:
Én vettem magamnak egy üveg vörösbort és megittam. Kívánok még neki nagyon sok gondtalan évet és sok győztes háborút!
10/14 anonim válasza:
Eddig eszembe sem jutott volna, de most ittam egy pohár vörösbort az egészségére és elmondtam mellé egy áldást, mert úgy veszem észre, hogy a korábbi viszonylagos jólétét a fél világ neki köszönhette és mostantól, hogy hálátlanul elfordultunk tőle, sajnos ennek vége, a nyomor közelít felénk, a szegénység, a nélkülözések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!