Persze! Kievig elnyomulni és elveszíteni a szpecnaz felét a terv része volt! :D
2022. szept. 29. 14:50
3/9 anonim válasza:
Ha ezzel végetérne a háború, az jó lenne végre. Persze az ukránok nem örülnének.
2022. szept. 29. 15:01
4/9 anonim válasza:
Nem.De első körben meg kellett próbálni.
Most majd másféle játék következik.
2022. szept. 29. 15:14
5/9 anonim válasza:
Vicces úgy annektálni Zaporizzsja megyét, hogy maga Zaporizzsja város még ukrán kézen van, vagy Donyecket, melynek 40 százalékát még nem bírták elfoglalni az oroszok.
2022. szept. 29. 15:19
6/9 anonim válasza:
5#
Nem tudom hogy erre volt e precedens.Ha pldául a népszavazassal megadták valamilyen módon a jogi kereteket,azaz "ugy néz ki mintha..
Ilyenkor pld felszólítják az idegen katonákat hogy hagyják el Oroszország területét??
Ekkortól eddig..
Kiváncsi vagyok erre.
2022. szept. 29. 15:26
7/9 anonim válasza:
Azt lesheted, hogy az ukránok kivonulnak önként. Az oroszok intéztek maguknak egy fantasztikus városostromot Zaporizzsja város képében. Csak gratulálni tudok hozzá, de tényleg.
2022. szept. 29. 15:59
8/9 anonim válasza:
7# félreérted én nem azt lesem hogy kivonulnak e,hanem hogy mi a fodmaság papiron ha egy régiót elcsatolnak .
2022. szept. 29. 20:32
9/9 anonim válasza:
Ennyi erővel deklarálhatná, hogy egész Ukrajna hozzájuk tartozik mostantól, pont annyi gyakorlati jelentősége lenne. A világon senki sem ismeri el, az ukránok majd szépen bevonulnak, Putyin meg majd fenyegetőzik tovább az atommal mint eddig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!