Mit szólnátok ha Putyin elvesztené a háborút?
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 06:52
1/19 anonim válasza:
Nem kell a feltételes mód, el fogja. Túlságosan nagyzol az orosz külpolitika, ami miatt megerősödik az amerikai baloldal. Amikor visszakerül Trump a hatalomba és egymásnak feszül a két megalomán idióta, akkor hamar megindulnak az amerikai csapatok és legyalulják az orosz hont.
2/19 anonim válasza:
Már most elvesztette.
A háború politikai célja deklaráltan a nácitlanítás, a demilitarizáció és a NATO terjeszkedés megakadályozása volt.
Az meg mára nyilvánvaló lett, hogy nem tudja elfoglalni Ukrajnát, sem rákényszeríteni arra, hogy egy oroszbarát rezsim kerüljön az ország élére, se nem tudja lefegyverezni az ukrán hadsereget, se nem tudja megakadályozni a NATO terjeszkedést, sőt, csak felgyorsította azt.
A nukleáris fegyverek bevetése az egyetlen lehetősége, de ha ezt megteszi, akkor is veszít, mert azt a NATO nem fogja válasz nélkül hagyni.
3/19 anonim válasza:
Tépném össze a repjegyemet Moszkvába és nem tudom, hogy mihez kezdenék a lmbtq zászlóimmal sem, amiket az évek során gyűjöttem.
4/19 anonim válasza:
Putyin valószínűleg el fog tűnni a színről, leveszik a sakktábláról, csak arról értesülünk majd, hogy egészségi okok miatt lemondott. Az a kérdés, ki jön majd utána.
5/19 anonim válasza:
Putin eddig a hadseregnek a 10%-t vetette be, tehát még ne szarozzuk le a hadseregét.
6/19 anonim válasza:
Ha ekkora a 10% és mozgósitani kell a tartalékosokat, akkor hol van a maradék 90% és mit csinál?
7/19 anonim válasza:
5: elég sokszor leírták már, hogy az emberek száma önmagában nem sokat jelent. Szervezettség, felszerelés, hasonlók többet nyomnak a latban, és ez utóbbiakban nem jeleskednek az oroszok a teljesítményüket látva.
8/19 anonim válasza:
6 egyéb helyeken állomásozik. Nem tudom feltűnt e mekkora ország.
9/19 anonim válasza:
Nézz rá Oroszország térképére!
Lakosságra vetítve a világ leghosszabb határával rendelkezik. Azt is védeni és ellenőrizni kell. Azon kívül Szíriában és az örményeknél és sok más helyen is állomásoznak
10/19 anonim válasza:
Én ránéztem most erre a térképre és ennek a térképnek a tükrében és a jelenlegi helyzetre vonatkozóan, illetve a fent emlitett 10% figyelembevétele mellett nem értem, hogy akkor miért a ruszki hadsereg a világ non-plus ultrája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!