Ha valaki utálja az ukránokat mert egy tetü népség akkor az attól orosz párti ?
2022. okt. 3. 19:40
12/20 anonim válasza:
Rossz a link.
2022. okt. 3. 19:45
13/20 A kérdező kommentje:
Ebben a helyzetben igen. Egy agresszor megtámadta őket, aki ezt nem látja be, az Oroszország oldalán áll. Tudod, az ellenségem ellensége a barátom elv ilyen.
Nekem működik. Máshogy nem lehet belinkelni, csak így, ahogy én tettem. A lényeg egyébként az volt benne, hogy sok orosz közgazdásznak nem tetszik, hogy az orosz piacon egyre inkább elterjed a kínai jüan, attól tartanak, hogy ezáltal pénzügyileg, és azon keresztül minden területen megnő Oroszországban a kínai befolyás.
2022. okt. 3. 20:03
14/20 anonim válasza:
12) Windows alatt nekem sem nyílt meg, csak androidos telón.
2022. okt. 3. 20:13
15/20 anonim válasza:
A Windows már elavult xd
2022. okt. 3. 21:43
16/20 anonim válasza:
Attól, hogy az oroszoknál terjed a jüan még nem lenne ilyen globális káosz! De az unijó "kemény" 7milliárdos veszteséget okoz az oroszoknak a szankciókkal. És ennek örülnek. Miközben az unijó 1000 milliárdot könyvelhet el veszteségként mostanáig. Ez a nem mindegy! És ez nem oroszpárti vélemény hanem tény!
2022. okt. 3. 22:42
17/20 anonim válasza:
16) kicsit sok az az ezer milliárd félmilliárd lakosra.
2022. okt. 3. 23:02
18/20 anonim válasza:
17) Mi köze a lakosok számának az unio pénzállományához? 100 millókat szórtak ki ukrajna életben tartására. Örülnék ha létszám arányosan 500 milliónál megálltak volna! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!