Ha kitör az atomháború mit fogsz tenni? Ha menekülsz hová mész? Lenne biztonságos hely a Földön?
—Mit csinál, ha atomvillanást lát?
—Jelentem, szublimálok!
Eszembe sem lenne menekülni.
Mivel alapból évek óta szuicid hajlamok kísérnek, szerintem én már egy szimpla Magyarországot is érintő nem atom háborútól is besokallnék és oda állnék, ahova a legvalószínűbben érkezik a következő rakéta vagy ilyesmi. Atomháborúnál ez hatványozottan igaz lenne.
16-os!
Akkor neked célszerű lenne ilyen esetben elindulni a Ferihegy felé. Magyarország nem kapna első körben atomot, de valószínűleg körülbelül a 3. körben jönne pár darab. A Ferihegy 100%-os célpont lenne.
Kérdező,
Kösz a tippet. 😃😅
De atomháború esetén talán Paksot sem kímélnék (úgy ahogy viszont az oroszok minden vád ellenére elsősorban azért vették ellenőrzésük alá az ukrán atomerőműveket, hogy a hülye ukrán vezetés kisebb eséllyel tehessen kárt bennük), amit több stratégiai szempontból is érdemes lenne felrobbantani. Tehát talán Ferihegy helyett inkább Pakson állítanám fel a halálváró sátramat.
Az a baj ezzel, hogy nem tudom, lehetne e utazni.
Valahogy úgy adódna, hogy amíg lehet, addig nem mennék, mert nem lenne biztos a katasztrófa, amikor meg már bekövetkezne, akkor már nem lehetne sehová sem menni.
Mivel a fővárosban lakom, lehet, hogy megpróbálnék lemenni a bátyámhoz, de az is megyeszékhely, szóval az sem biztonságos, meg leállna minden, nem mennének repülők, meg vonat, busz sem, kocsim meg jelenleg nincs, mert egy ideje nem járok sehová.
Gyalog meg van vagy kétszáz Km, szóval nemigen próbálnék nagyon különcködni, szenvedném a sorsom a többi emberrel, illetve ha adódna valami lehetőség, azt azért kihasználnám, ha nem adódna, akkor lenne, ami lenne - nemigen tehetnék mást.
Szerintem más sem nagyon tudna mit csinálni, ha van kocsija, akkor elakadna valahol, mert a benzin is hamar kifogyna, rövidesen a pénz sem érne semmit és annak amúgy sem sok értelme van, hogy elinduljon az ember a vakvilágba minden nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!