Elkerülhetetlen az atomháború. Egyetértesz?
Semleges vagyok az ukrán-orosz háborúban, egyik félnek sem drukkolok igazán, bár követem folyamatosan a híreket. Az oroszok nem nyerhetnek ebben a háborúban, a NATO sokkal erősebb, márpedig a NATO nem fog kihátrálni Ukrajna mögül. Az oroszoknak nélkülözhetetlen a 4 régió megszerzése, Putyin biztosan nem fog meghátrálni. Mind gazdasági, mint pedig populációs érdekből nem mondhat le a területekről. Elfog jönni az az idő, amikor Putyin nem lát más megoldást, mint a nukleáris csapás. Az orosz vezetőség talán meggyőzi őt arról, hogy a NATO megijedne, és nem támogatná többé Ukrajna szuverenitását. Én személy szerint biztos vagyok abban, hogy az oroszok általi nukleáris csapás nem maradna válasz nélkül a NATO részéről függetlenül attól, hogy Ukrajna nem NATO tag. Éppen ezért elkerülhetetlennek tartom az atomháborút.
Velem van a baj, vagy más is ennyire pesszimistán látja a jövőt?
17.
Sajnálom,hogy egy bizonyiték végett kognitív disszonanciád lesz mert nem tudsz mit kezdeni vele,hogy átvertek,de a pszichológiai gondjaid neked kellene megoldanod!
18. De ha valami létezik, csak az őrültek próbáljak megcáfolni a létezését.
Ha kezedben van egy alma és a másik ember azt mondja: az nem alma sőt a kezed üres, akkor azt mondod hogy ez nem normális.
14
És a szemtanúk,akik átélték azok mind lefizetett hazugok,esetleg megtévesztett áldozatok?
Meg ha nem léteznek nukleáris fegyverek,akkor azok a felvételek is mind hamisak amiken különféle kísérleti atomrobbantások láthatóak?
27
Mondjuk én személy szerint kifejezetten örülnék annak ha nem léteznének atomfegyverek...De sajnos még mindig hajlok arra,hogy vannak.
Viszont ha nincsenek,akkor is van még néhány szörnyű fegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!