Az oroszok megvillantották az atomfelhőket. Ez arra utal, hogy atomháborút akarnak?
#21-nek:
Találó a neved! XD
Az amcsik bár komoly áldozatok árán, de a földbe gyalulnák Oroszországot ha frontális támadást indítanának. Akár egyetlen dróngép is képes lenne felvenni a harcot egy teljes szakasszal. De a páncélosokat is kilőné a francba.
Putyin még mindig a hidegháborús korszakban él, amikor az volt a lényeg, hogy ki tud nagyobbat hazudni. A nyugalmazott ezredes ismerősöm elemezte már a felvételeket amik elérhetők, és meg van döbbenve. Az Orosz haditechnika szerinte megrekedt valahol a 80-as években. A tankjaik jó része egy olyan típus, amit nálunk '94 környékén leselejteztek, a kézifegyvereik pedig jórészt kimerülnek az AK47-esben, és a PA-ban.
Ő első pillantásra felismeri a fegyvereket.
#23-nak:
Olvasva a soraidat, megint a neved találó volta ugrott be. XD
Először is jó lenne ha megtanulnád, hogy a vacuum szóban az "u"-ból van kettő, nem az "a"-ból. (besírtam a röhögéstől)
Tehát mivel szerinted egy termobárikus fegyver (másnéven vacuum, és nem vaacum bomba)ereje felér egy ÖT KILOTONNÁS ATOMBOMBA erejével, ezért a készletük 10%-ával is totális pusztítást okoznának az USA-ban.
"Kisfiam"!
A Hirosima és Nagaszaki nevű, amerikai léptékben falunak tekinthető méretű településekre ledobott atombombák 15, és 20 kilotonnásak voltak.
Hiroshima durván 906 négyzetkilométer, tehát ha 15 kilotonna kellett hozzá, akkor 5 kilotonna nagyjából 302 négyzetkilométerre elég.
Az USA területe 9834000 négyzetkilométer, tehát 32562 darab, 5 kilotonnás bomba kellene. XD
"Hiroshima durván 906 négyzetkilométer, tehát ha 15 kilotonna kellett hozzá, akkor 5 kilotonna nagyjából 302 négyzetkilométerre elég."
Itt szerintem nem jól következtetsz.
"The radius of total destruction was about 1.6 km (1 mi), followed by fires across the northern portion of the city to 3.2 km (2 mi) south of the bomb."
Ha a tüzeket is figyelembe vesszük akkor a 20kt-s bomba amit Nagasakiban ledobtak az másodlagos hatásokkal együtt is csak ~32 négyzetkilométeren pusztított. A darabszámot akkor toljuk fel úgy harmincszorosára :D :D
23/24 kretens
" van több mint hatszáz darab stratégiai bombázója"
122db van állományban és ez sem mind repképes.
" melyek a világűr határán képesek repülni egy újgenerációs vadászgép manőverező képességével"
Főleg ez, ezt úgy kell visszatartani hogy egy 9g-s manőver közben le ne verjen pár műholdat:
"Ezt minden nyugati és egyéb statisztika megerősiti vagyis nem fals hanem igaz."
Egyet mutass, mert én egyről sem tudok :D
Én komolyan nem értem miért kell fullba tollni a kretént európai oldalakon. Mi nem Szibériában vagy az Altájban élünk, nem hiszünk el minden baromságot, ezeken csak röhögünk :D
John_McClane-nek:
"A darabszámot akkor toljuk fel úgy harmincszorosára :D :D"
"ha csak a tiz százaléka ér célba mondjuk az Usa földjén akkor is totális pusztulás lenne."
XDXDXD
Háromszáz-szorosára.
"Háromszáz-szorosára."
A jelenlegi teljesítményüket látva sok lesz az a 10% :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!