Az oroszok megvillantották az atomfelhőket. Ez arra utal, hogy atomháborút akarnak?
#8-nak:
Putyin miért csinálta a népszavazást? Hát nem azért hogy meggyőzze a nyugatot, mert eddig sem érdekelte a nyugat véleménye. Meg azt is tudta, hogy senki nem fogja elfogadni az eredményt.
Jogi alapot teremt (legalábbis szerinte) ahhoz, hogy BÁRMILYEN eszközt bevethessen azzal a címszóval, hogy a saját országát védi. Csakhogy eddig már mindent bevetett az atom kivételével, tehát erre megy ki a játék.
Tegyük fel hogy ledobja valahová.
Én kikértem egy ismerősöm véleményét. Hivatásos katona volt, harcolt a szerb fronton, eredetileg tűzszerész, most nyugalmazott ezredes.
Neki nem volt kérdés, hogy mi lesz.
Az USA vagy már adott, vagy adni fog nukleáris fegyvert az ukránoknak. Ebben teljesen biztos. Én pedig abban, hogy mivel a nemzetközi jog értelmében Putyin nem a saját területére fogja ledobni hanem egy idegen országéra, ezért válaszul az Ukránok is Oroszország területén fognak válaszolni. Moszkvára tippelek.
3. világháború, ha nem tüntetik el Putyint.
"Jogi alapot teremt (legalábbis szerinte) ahhoz, hogy BÁRMILYEN eszközt bevethessen azzal a címszóval, hogy a saját országát védi. Csakhogy eddig már mindent bevetett az atom kivételével, tehát erre megy ki a játék."
A Krímet már 2014 óta a sajátjanak tekinti. Nyár végére az ukrán csapasok elérték a Krímet is, odaveszett a magyar légierő duplája! Az orosz védelmi minisztérium nyilatkozata: nem sérült meg repülőgép és a robbanast a katonák tiltott helyen történő dohányzása okozta.
Ugyanez volt akkor is amikor levegőbe repült a Belgorod melletti lőszerraktár, ami mindenkináltal elismerten orosz területen található.
Utolsónak igaza van, már eddig is támadtak orosz területet, a jogi alapja meglett volna.
Szerintem nem olyan könnyű a mai világban nukleáris fegyvereket átadni, a hírszerzés az orosz részről is működik. Ha ilyen lenne, biztosan tudnának róla.
De én is azt gondolom, hogy ha Putyin atomot küld, azt Washington, London vagy esetleg Brüsszel fogja kapni.
#16-nak:
Egy másik gondolatom igazolódott be, bár ezt is felvázoltam már jó párszor:
Az USA belép Ukrajna szövetségeseként.
És egy volt CIA igazgató szava mérvadónak tekinthető, főleg, ha azt KIJELENTŐ módban teszi.
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Nem értek egyeseket. Miért beszéltek el mindenféle saját hipotéziseket, a tények ellenére?
Féltek?
Én is baxxátok meg, de attól még racionális maradok.
Egy volt CIA igazgató szava annyira mérvadó amennyire egy volt magyar katonatiszté vagy akárki másé: semennyire. Van olyna Nobel díjas fizikus is aki öreg korára meghülyült és baromságokat kezdett el csinálni... :D
Annyiban viszont igaza van a CIA-s muksónak, hogy az atomfegyver bevetésével kapcsolatban már mindenki "megfenyegette" Oroszországot. Biden a "NATOt" képviselve, Kína és India külön-külön. Tehát igazából semmi újat nem mondott, de legalább lehet ebből cikket írni :D
#19-nek:
Az a CIA-s muksó egy négycsillagos amerikai tábornok. KATONAI tábornok.
És megint csak beigazolódott egy korábbi felvetésem is, ami a NATO beavatkozás jogosságát igazolta!
Amint az atomfelhő NATO tag fölé ér, az NATO-tag elleni nukleáris támadás.
De pofázhatok ....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!