Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarországon is elterjed...

Magyarországon is elterjed majd az iszlám?

Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne, sok a sátáni züllött erkölcstelen ember. Helyre kellene téríteni őket.

2022. okt. 2. 16:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
#9: A woke is egy vallás, csak rosszabb, mint a többi, mert istentelen.
2022. okt. 2. 20:53
 12/21 anonim ***** válasza:
#10 Semmi gond, ha így látod, de akkor nem kell csodálkozni, ha egyre több ember távolodik és ábrándul ki a vallásból ;) Volt már egy korszak Európában ahol az egyháznak korlátlan hatalma volt, nem véletlenül lett annak vége. Szerintem a vallás és az egyház hatalmának visszaszorulása az egyik legjobb dolog ami történhetett itt.
2022. okt. 2. 20:55
 13/21 A kérdező kommentje:

11

Pontosan. A woke egy sátánista pestis. Ki kell irtani

2022. okt. 2. 20:56
 14/21 Drakula ***** válasza:

Nem tudom eldönteni hogy most mérgelödjek azon, hogy ezek azt hiszik hogy az iszlám elterjedésével egyből olyan iszlamista diktatúra lesz belőle hogy majd lesz egy ilyen mit tudom én milyen "irtás", vagy röhögjek azon hogy ez ellenére inkább választanák ezt mint a "woke sátánista pestist".

Most komolyan ennyire fostok a meleg jogoktol meg a feminizmustol? XDDDD

Amugy meg pál apostol szerint minden más vallás a keresztségen kivűl a sátántól ered. Dehát a ti szempontotokbol kérdező, itt ugyan ugy sátánizmus lesz. Azzal a különbséggel hogy az iszlám egyik alap tanitása hogy a kereszténység nem igaz. a "woke sátánista pestis"-szerint legalább lehet hogy igaz.

Ennek ellenére is, inkább iszlamista díktatúrában élnétek? Ha igen, miért?

2022. okt. 2. 22:56
 15/21 A kérdező kommentje:

14

Igen jobb az iszlám mint ezek az őrültségek. Debil társadalom és kihal amelyik woke pestist elkapja.

2022. okt. 4. 11:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet kitelepülni Iránba, ha nem tetszenek az emberi jogok. Mire vársz még? 😃🤡
2022. okt. 4. 11:33
 17/21 A kérdező kommentje:

16

Oh ne aggódj az a sátánista moslek amit én éri jognak nevetek nem sokáig lesz így. Nyugati országokban már győzelemre allunk

2022. okt. 5. 08:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyelőre nem Nyugaton tüntetnek annak érdekében, hogy megnyirbálják az emberi jogokat. Hanem pont fordítva, a kedvenc teokráciádban, vallási paradicsomodban tiltakoznak az emberek a valláskárosult szabályok ellen

[link]

[link]

2022. okt. 6. 20:47
 19/21 A kérdező kommentje:
Kit érdekel Iran? Afganisztánbol indul az új megváltás.
2022. okt. 7. 07:21
 20/21 Drakula ***** válasza:
Afganisztánban TÁLIBOK vannak.
2022. okt. 7. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!