Magyarországon is elterjed majd az iszlám?
11
Pontosan. A woke egy sátánista pestis. Ki kell irtani
Nem tudom eldönteni hogy most mérgelödjek azon, hogy ezek azt hiszik hogy az iszlám elterjedésével egyből olyan iszlamista diktatúra lesz belőle hogy majd lesz egy ilyen mit tudom én milyen "irtás", vagy röhögjek azon hogy ez ellenére inkább választanák ezt mint a "woke sátánista pestist".
Most komolyan ennyire fostok a meleg jogoktol meg a feminizmustol? XDDDD
Amugy meg pál apostol szerint minden más vallás a keresztségen kivűl a sátántól ered. Dehát a ti szempontotokbol kérdező, itt ugyan ugy sátánizmus lesz. Azzal a különbséggel hogy az iszlám egyik alap tanitása hogy a kereszténység nem igaz. a "woke sátánista pestis"-szerint legalább lehet hogy igaz.
Ennek ellenére is, inkább iszlamista díktatúrában élnétek? Ha igen, miért?
14
Igen jobb az iszlám mint ezek az őrültségek. Debil társadalom és kihal amelyik woke pestist elkapja.
16
Oh ne aggódj az a sátánista moslek amit én éri jognak nevetek nem sokáig lesz így. Nyugati országokban már győzelemre allunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!