Az EU miért nem fizeti ki a jogosan járó támogatási összeget Magyarországnak?
Az EU ezzel kétségbe vonja függetlenségünket, és szuverenitásunkra tör
Ti mit gondoltok?

"Ettől még nem ér semmit, hogy lorlátozzák a pénzküldést"
Nem tudom, szerintem azért beindított néhány változást. A maga módján persze próbálja kikerülni a fidesz és kamu korrupcióellenes intézményeket hoz létre (remélhetőleg nem sikerül nekik ezt eladni valódi intézkedésként), de már ez is több, mint amit eddig korrupció ellene tevékenységként várni lehetett a kormánytól. Országon belül ezt nem lehetett volna elintézni.

"A szabály az, hogy van lehetősége keresztbe tenni, de ez az az eset, mikor kihelyezel egy persely pénzt a rászorulóknak, aztán én meg belemarkolok. Csakmert valamire adva vagyon a lehetőség, nem biztos, hogy azt a közösségnek hosszú távon is el kellene tűrnie."
Na én arra vagyok kíváncsi mikor melyik keresztbe tevésével volt bajod az eun belül? Valamelyik vétó-ra gondolsz? Az eus pénzek lenyúlása és saját haver cégeknek kiszervezése az tiszta sor. Abban egyet értünk, de most az előbbire válaszolj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!