Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU miért nem fizeti ki a...

Az EU miért nem fizeti ki a jogosan járó támogatási összeget Magyarországnak?

Figyelt kérdés

Az EU ezzel kétségbe vonja függetlenségünket, és szuverenitásunkra tör

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 1. 13:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ettől még nem ér semmit, hogy lorlátozzák a pénzküldést"

Nem tudom, szerintem azért beindított néhány változást. A maga módján persze próbálja kikerülni a fidesz és kamu korrupcióellenes intézményeket hoz létre (remélhetőleg nem sikerül nekik ezt eladni valódi intézkedésként), de már ez is több, mint amit eddig korrupció ellene tevékenységként várni lehetett a kormánytól. Országon belül ezt nem lehetett volna elintézni.

2022. okt. 1. 22:08
 22/28 A kérdező kommentje:
Én Fideszesként azt mondom, hogy szerintem, ha egy rendszer ilyen, azt nem fogja megváltoztatni egy gyenge EU s barom
2022. okt. 1. 22:10
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Namost, helyes írásjelek használata hiányában nem tudom eldönteni, hogy kit barmoztál le, de ettől függetlenül mondanám, hogy a pénz beszél, a fidesznek pedig most igazán nagy szüksége lenne pénzre.
2022. okt. 1. 22:18
 24/28 A kérdező kommentje:
Az EUst barmoztam le
2022. okt. 1. 22:21
 25/28 anonim ***** válasza:

"A szabály az, hogy van lehetősége keresztbe tenni, de ez az az eset, mikor kihelyezel egy persely pénzt a rászorulóknak, aztán én meg belemarkolok. Csakmert valamire adva vagyon a lehetőség, nem biztos, hogy azt a közösségnek hosszú távon is el kellene tűrnie."

Na én arra vagyok kíváncsi mikor melyik keresztbe tevésével volt bajod az eun belül? Valamelyik vétó-ra gondolsz? Az eus pénzek lenyúlása és saját haver cégeknek kiszervezése az tiszta sor. Abban egyet értünk, de most az előbbire válaszolj.

2022. okt. 1. 23:29
 26/28 anonim ***** válasza:
22 Ugynézki mégis, ha pár százalékkal jobban hasznosúl nekik mér az is nagy előny.
2022. okt. 2. 13:40
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván mert szálka a szemükben az Orbán-kormány.
2022. okt. 18. 10:25
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 igen, szálka a szemükben egy tolvaj komcsi putyincsicska kormány, jogosan. Az én szememben is, hiszen tőlem is lopnak a tetvek.
2022. okt. 18. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!