Az EU miért nem fizeti ki a jogosan járó támogatási összeget Magyarországnak?
Az EU ezzel kétségbe vonja függetlenségünket, és szuverenitásunkra tör
Ti mit gondoltok?
A parlament jegyzőkönyvét meg kell nézni, ebből kiderül hogy minden szabályt betartanak.
Nem a Putyin csicskása Orbán, de az orosz gázra nagy szüksége van a magyar embereknek, a nukleáris energiára is

"A parlament jegyzőkönyvét meg kell nézni, ebből kiderül hogy minden szabályt betartanak."
Nem a magyar parlament jogosítványa ezt eldönteni, ahogy ha engem bíróság elé állítanak sem az én jogom dönteni magam felől.

"Az alapszabály értelmében az újonnan belépő országoknak jár ez a támogatás törvényszerűen"
Ez így van, aztán az elmúlt években hoztak néhány új szabályt, melyek jogállamisági feltételekhez kötötték ezeket az összegeket. Ezt pedig megszavazták. Aztán megállapították, hogy Magyarország ezeknek nem tesz eleget. Most pedig Magyarország próbál gesztusokat tenni és bizonygatni, hogy kijavítja a hibákat, de egyrészt ehhez idő kell, másrészt pedig nem biztos hogy elég.
Mindenesetre az eredeti kérdésben butaság volt behozni ezt a függetlenségi és szuverenitási dolgot. Nonszensz és nevetséges azt mondani, hogyha nem kapunk pénzt, akkor megsértik a függetlenségünket.

"Semmi sem "jár", az EU nem jótékonysági szervezet. Amikor csatlakoztunk, vállaltuk, hogy betartjuk a közös szabályokat. Az utóbbi években a kormány ott tett keresztbe mindenkinek, ahol csak tudott, ezért egy szép nagy lóf'sz jár nekünk, nem pénz."
A szabály az hogy van lehetősége "keresztbe tenni"
De ha már keresztbe tevésről beszélsz írj kérlek valami konkrétumot. Nem kell félni nem vagyok orbánista meg fideszes sem úgyhogy ne gyere majd kérlek ezzel a hülye kerülő dumával, viszont én abban hiszek hogy a kritkának tűpontosnak kell lennie mert úgy lehet változást elérni hosszabb távon (igen, azzal szemben is akiről mindenki tudja hogy szarfej, ő vele szemben is) szóval hallgatlak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!