Az oroszok azt nyilatkozták ha kell akkor
atomfegyverekkel,de megvédik a megszállt területeket.
Mi lesz ennek a vége?
Hülyét csinálnak magukból ahogy szoktak.
2022. szept. 30. 19:54
#10 új összeesküvés-elméletem van az összeesküvés-elméletetekről! A NER elhatározta, hogy megpróbálja komolyabban irányítani az internetes közhangulatot és közbeszédet, emiatt vásárolták elemző szoftvert is, és ennek az egyik projectje, hogy kipróbálják hogy el tudnak-e terjeszteni valami totális baromságot, mint pl. hogy az atombomba nem is létezik, és ezért toljátok minden kérdés alá a hülyeségeteket, mintha csak ez lenne a munkátok. Aztán pár hét után majd megmérik, hogy hányan hiszik már el, hányan bizonytalanok, stb, hogy később majd komolyabb dolgokra is használják a módszert ha beválik.
Ha eltaláltam azzal jelezd, hogy letagadod, oké?
2022. szept. 30. 20:50
12.
Csakhogy amit belinkeltem az ellenkezőjét bizonyitja.
A hivatalos verzió annyira sincs alátámasztva.
2022. szept. 30. 21:25
Az lesz a vége, hogy megvédik atomfegyverekkel is. A nyugat meg kussban lesz, mert van mit féltenie. Ukrajna pedig, ha nem bír magával, le lesz gyalulva a térképről. Ennyike.
2022. okt. 1. 18:39
"Az oroszok azt nyilatkozták ha kell akkor atomfegyverekkel,de megvédik a megszállt területeket. Mi lesz ennek a vége?" A Világon semmi nem kötkezik ebből. Szerintem ez csak Putyin szokásos nagyotmondásainak a része. Viszont muszáj is nagyotmondania, mert már így is 19-re lapot húzott.
2022. okt. 2. 02:49
Addig nem lesz atomfegyver, míg a vén demens Biden nem feszíti a húrt, és nem derül ki hogy a fókák akciója volt a vezeték robbantása. Ha ez kiderül, akkor még lehetnek érdekes dolgok, mert akkor az Uniót is megtámadták evvel a terrorista akcióval..
2022. okt. 4. 09:11
Nem fognak semmit se csinálni.
2022. okt. 4. 10:38
#17. Ebben sajnos nem lehetünk elég biztosak.
2022. okt. 4. 11:49
Nyilván atomháború és az előkészületek ezt mutatják, MINDKÉT oldalon. Idő kell még előkészülnek és felvonulnak és addig lesz még pár fenyegetőzés, amit VEGYETEK figyelmeztetésnek. Az oroszoknak van ilyenjük:
[link] 2022. okt. 4. 15:16
20/20 kíváncsiésfáncsi válasza:
Be fogják vetni a taktikai atombombát, mert nem marad más lehetőségük a győzelemre. Az USA nem fog válaszcsapást indítani, mert nem ért NATO területet a támadás. Nem kell a sugárzás miatt pánikolni, a sugárszennyezettség 2-3 hét után már töredékére csökken (teljesen más a környezetbe jutó hasadó anyagok felezési ideje). A támadás utáni időszakban kerülni kell a szabadtéri tartózkodást, minimalizálni kell a szellőztetést, jódtablettát kell szedni.
2022. okt. 8. 04:56
Kapcsolódó kérdések: