Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan vélekedsz a szakciókról...

Hogyan vélekedsz a szakciókról (full reprezentatív felmérés végre)?

Figyelt kérdés
Egytől ötig terjedő skálán, te mennyi szankciót tartasz indokoltnak az orosz agresszió megfékezésére?
2022. szept. 28. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
A nyugati propaganda működik,mondjuk a sok eszetlen libbant csak addig remeg itt,ameddig meg nem jön a téli rezsi. Nyugaton biztos poénból tüntetnek tízezrek.🤷
2022. szept. 28. 17:05
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
11/ nyugaton azt sem tudják hogy milyen havi párszáz euróból megélni.drágult a gáz és máris forradalomra készülnek merthogy jajj mennyire nehéz lett nekik.
2022. szept. 28. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Remélem, azt nem felejtitek el, hogy 1986ben megmérgezte Ukrajna Európát.

Gondolom azt sem, hogy mennyire megalázzák ott az őshonos kissebbségeket, folyamatosak a jogsértések ellenük.

Nem a mi ügyünk, fordítsuk el a fejünket és kész

2022. szept. 28. 17:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A háború a szomszédban egy dolog. De ami most történt a gázvezetékekkel, már sokkal komolyabban érinti a lehetséges jövőbeli gázszállításokat. Itt valakik határozottan azt akarják hogy Európa szenvedjen.
2022. szept. 28. 18:11
 15/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
33%

Itt most minden kommentelő hajlandó lenne lemondani a megkerülhetetlen Orosz földgázról, kőolajról, és nyersanyagokról ?

Csúnya dolog a háború, de az Ukránok is minden tőlük telhetőt megtettek, butultak, házhoz mentek verekedésért.

2022. szept. 28. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Aki bejelőlte hogy inkább megfagy:Fotelhuszárok! Majd mikor -5, 10 fok lesz,tekerjétek le a termosztátot odahaza nullára. Csak 3 napra!De ne kérdezzétek meg sem a gyerekeiteket sem a nagyit, senkit! Aztán gyertek visza ide felmérni!!
2022. szept. 28. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
16) miért kéne letekerni?van energia bőven.az pedig nem a te dolgod hogy miből fizetem ki.
2022. szept. 28. 19:32
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Azért mert egyértelmű volt az 5,pont.

Ha nem érted akkor meg minek szavazgatsz? Vagy csak nyomkodsz esztelenül?

Várjál, akkor lefordítom hátha felfogod!

Az 5 pont azt jelenti hogy mindenáron, ha beledöglesz akkor is, támogatod e?

Nem hiszem hogy ekkora ászok vannak itt, hogy megdöglenének a családjaikkal együtt, ez csak átgondolatlan arcoskodás, semmi több.

Tekerd is fel! Jó az a gáz, mert melegen tartja a valagadat nyomkodás közben!

2022. szept. 28. 19:44
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

Az én fizetésem 10%-át tette ki eddig a rezsi, most nagyjából 15%-át. A háztartás össz-jövedelmének így sem éri el a 10%-át.

Ha én úgy gondolom, hogy én kibírom az áremelkedéseket, akkor hadd szavazzak már úgy ahogy nekem tetszik és ne legyek már ezért leugatva...

2022. szept. 28. 21:23
 20/20 MDaniel98 ***** válasza:
45%
Én inkább az oligarcháknak és Putyin belső köreinek tenném nehezebbé az életet, de nem szankcionálnék az égvilágon mindent.
2022. okt. 3. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!