Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Reálisan nézve ki és miért...

Reálisan nézve ki és miért szavazna az Ukrán területek Oroszországhoz való csatolására?

Figyelt kérdés

Gondoljunk bele: Tfh. Ukrán vagyok. Elém tesznek egy szavazólapot, hogy akarom-e, hogy a területem Oroszországé legyen. Tudom, hogy ha Orosz terület lesz, akkor engem besoroznak harcolni a saját (ukrán) népem ellen.

Ezek után miért szavaznék én arra, hogy Oroszországé legyen a területem? Hiszen azzal tulajdonképpen a saját sírhelyemet szavazom meg.

Ha ezek után az jön ki eredményül, hogy 99% igennel szavazott, akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan fogja tudni ezt Putyin megmagyarázni úgy, hogy reális, hihető legyen?

2022. szept. 27. 19:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
Még az ukránok is jobban járnának az orosz, mint az amerikai uralommal, de ahogy már előttem írták, a Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok területén zömében oroszok élnek. Ellenük az ukránok 2014 óta népirtást folytatnak, valószínűleg nem kérdés, hogy mire szavaznak.
2022. szept. 27. 20:00
 12/26 anonim ***** válasza:
15%

Hú, de felélénkült a pétervári trollfarm! Mi az, elvtársak, vesztésre állunk?

Egyébként kérdező: teljes mértékben igazad van.

2022. szept. 27. 20:40
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

a kérdésed felesleges, mert a szavazás eredménye szerintem már a szavazás kikiáltásakor borítékolható volt :D nem véletlen mondják egyes hírekben kirakatszavazásnak.

te meg itt agyalsz hogy ugyan ki hogy szavaz :D

hogyan magyarázná meg? többség így döntött

2022. szept. 27. 20:45
 14/26 A kérdező kommentje:
97% fölött van a csatlakozásra szavazók aránya. Nevetséges... És mindez úgy, hogy közben a talpig vérben fekvő ukrán katonát mutatják ahogyan dobja bele a mozgóurnába a szavazatát. Tényleg, nagyon hihető ez az arány.
2022. szept. 28. 00:08
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
Igen, teljesen hihető. Ha tájékozódnál az amerikai propaganda fogyasztása helyett, vagy legalább elolvasnád és értelmeznéd az itteni válaszokat, akkor te is megértenéd.
2022. szept. 28. 07:49
 16/26 anonim ***** válasza:
67%

14#aha az ukik semmi rosszat nem tesznek áhhh dehoooogy az ukrán hadsereg legyőzhetetlen . Jóságos a vezetők a még véletlenül se a legkorruptabbak a világon a miniszterlenökük véletlen se egy bohóc aki egy világháborúba is képes lenne belerángatni a világot dehoooogy ez csak orosz propaganda. Az is hogy üldözték az összes kisebbséget.

Az is magyar propaganda hogy Kárpátalja durván 10% ukrán a többi ruszin, magyar,szlovák .

Idióta

2022. szept. 28. 09:30
 17/26 anonim ***** válasza:
5%

09:30: Kárpátalján a magyarok aránya már a 10 %-ot sem éri el. Az egyetlen város, ahol relatív többség van, az Beregszász. Sad, but true.

Egyébként nem is tudtam, hogy Ukrajna támadta meg Oroszországot.

Hogy hol nagyobb a korrupció, azt Putyin csürhéjének szánalmas teljesítménye is mutatja. Meg hogy egy konkrét példát is említsek: Peszkov fiának az esete.

(Egyébként te tipikusan az a fajta vagy, akit ki kéne rakni valahol a donbaszi fronton.)

2022. szept. 28. 18:01
 18/26 anonim ***** válasza:
59%
17# te neked meg fel kéne ébredni a valóságba
2022. szept. 28. 18:37
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
#18 A 16-os nem tért ki konkrétan a magyarok arányára. Az, hogy Kárpátalján kisebbségben vannak az ukránok, tény. Jellemző a kisebbségekhez való hozzáállásukra, hogy a ruszinokat el sem ismerik önálló népként.
2022. szept. 28. 18:51
 20/26 anonim ***** válasza:
33%

18:51: nem tértem ki? Tessék:

[link]

Nem elég? Van még:

[link]

Még mindig nem? Olvashatsz:

[link]

A magyarok aránya a régióban jóindulattal 10 %. És ez még csak nem is újdonság.

2022. szept. 28. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!