Reálisan nézve ki és miért szavazna az Ukrán területek Oroszországhoz való csatolására?
Gondoljunk bele: Tfh. Ukrán vagyok. Elém tesznek egy szavazólapot, hogy akarom-e, hogy a területem Oroszországé legyen. Tudom, hogy ha Orosz terület lesz, akkor engem besoroznak harcolni a saját (ukrán) népem ellen.
Ezek után miért szavaznék én arra, hogy Oroszországé legyen a területem? Hiszen azzal tulajdonképpen a saját sírhelyemet szavazom meg.
Ha ezek után az jön ki eredményül, hogy 99% igennel szavazott, akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan fogja tudni ezt Putyin megmagyarázni úgy, hogy reális, hihető legyen?
Hú, de felélénkült a pétervári trollfarm! Mi az, elvtársak, vesztésre állunk?
Egyébként kérdező: teljes mértékben igazad van.
a kérdésed felesleges, mert a szavazás eredménye szerintem már a szavazás kikiáltásakor borítékolható volt :D nem véletlen mondják egyes hírekben kirakatszavazásnak.
te meg itt agyalsz hogy ugyan ki hogy szavaz :D
hogyan magyarázná meg? többség így döntött
14#aha az ukik semmi rosszat nem tesznek áhhh dehoooogy az ukrán hadsereg legyőzhetetlen . Jóságos a vezetők a még véletlenül se a legkorruptabbak a világon a miniszterlenökük véletlen se egy bohóc aki egy világháborúba is képes lenne belerángatni a világot dehoooogy ez csak orosz propaganda. Az is hogy üldözték az összes kisebbséget.
Az is magyar propaganda hogy Kárpátalja durván 10% ukrán a többi ruszin, magyar,szlovák .
Idióta
09:30: Kárpátalján a magyarok aránya már a 10 %-ot sem éri el. Az egyetlen város, ahol relatív többség van, az Beregszász. Sad, but true.
Egyébként nem is tudtam, hogy Ukrajna támadta meg Oroszországot.
Hogy hol nagyobb a korrupció, azt Putyin csürhéjének szánalmas teljesítménye is mutatja. Meg hogy egy konkrét példát is említsek: Peszkov fiának az esete.
(Egyébként te tipikusan az a fajta vagy, akit ki kéne rakni valahol a donbaszi fronton.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!