Jeffrey Spender kérdése:
Putyin mihez ért, amikor lerombolta az Orosz Hadsereg imázsát, és gazdaságilag sem sikerült versenyképessé tennie Oroszországot ?
Figyelt kérdés
A hibákat lehetne korrigálni, de azt sem teszi, hanem vegetatívan elvan.2022. szept. 27. 15:14
1/10 anonim válasza:
Szerintem mindenhez. Volt kgbs is stasi ügynök is. Küzdősportokban is kiváló. A világon mindenre kapott kiképzést.
2/10 anonim válasza:
Féltek ukik,vagy mi ez a sok "bénák a ruszkik„ féle kérdés?
4/10 anonim válasza:
Ellenfelei kinyírásához, hatalman maradáshoz ért.
5/10 anonim válasza:
Nem ért semmihez, csak ügyes politikus. Tudja, hogy kit kell felbérelni, kihez kell dörgölőzni ahhoz, hogy megtartsa a hatalmat. Pont, mint Orbán. Csak az a baj, hogy ennek mindig a nép issza meg a levét.
6/10 anonim válasza:
Nagyon nyüszítnek a kaprok. Érzik a vesztüket. :)
8/10 A kérdező kommentje:
#2 / 6
Aki meg meri kritizálni Putyint, az Ukránbérenc ?
Egyik kérdésnél Oroszbérenc szoktam lenni, most Ukránbérenc vagyok.
Nagyon jó fekete - fehérben nézni a világot !
2022. szept. 28. 15:52
9/10 MDaniel98 válasza:
Ameddig nem kezdett el háborúzni az orosz életszínvonal azért sokat emelkedett az uralma alatt, az azonban igaz, hogy az energiahordozók eladásától való függőséget neki sem sikerült lecsökkentenie.
10/10 anonim válasza:
9! Ami azt illeti az orosz életszínvonal azért nőtt nagyot a 2000-es években mert fent volt az olaj ára a fenében! Ennyi Putyin titka, hogy a magas olaj és gázárat közvetve visszaosztja a lakosságnak. Gyakorlatilag ez lett az ő "kádári alkujuk".
Az is sokat mond, hogy mikor leesett az olajár, akkor Oroszországban rögtön el kellett kezdeni a nyugdíjemelést meg a költségvetés újraírását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!