Tulajdonképpen az Eu-nak mi köze van az ukrán-orosz háborúhoz?
Ukrajna nem Európai unió tag.
Azt sem értem, mi köze van ilyen alapon az Eu-nak, a Natonak, az Usa-nak a mostani népszavazáshoz. Arra gondolok, hogy Ukrajna, az Eu és az Usa sem fogja elismerni a népszavazás eredményét. Ukrajnán kívül mi köze van bárkinek is az ukrán-orosz háborúhoz?

"mi köze értsd joga"
Nem, a köze nem ugyanaz, mint a joga. Érdeke mindnekinek van a háború megnyeréséhez, joga egyiknek sincs háborúzni.

Te ezt mondod, de én nem ezt mondtam.
"Érdeke mindenkinek van a háború megnyeréséhez" - úgy mint Oroszországnak, ukrajnának, az EUnak, USAnak, de még afrikai állaomknak és Észak-Koreának is. Sőt, Kínának is vannak érdekei a dologban. Van amelyik tesz az érdekéért, van, amelyik nem.

"Jogilag mi köze van bárkinek is az ukrán-orosz háborúhoz?"
Vicces jogról beszélni amikor a háború tulajdonképpen önmagában jogsértés.
De ezeket kár magyarázni olyan egybitesnek mint a kérdező, mert nem fogja úgysem érteni.

"De nyiltan senmi sem fogja kimondani, hohy az oroszokon és az ukránokon kívül senkinek sincs joga beleavatkozni abba a háborúba."
Miért ne lenne? Miért ne avatkozhatna be bárki?
Akár Zimbabwe is beavatkozhat ha úgy tartja kedve.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!