Tulajdonképpen az Eu-nak mi köze van az ukrán-orosz háborúhoz?
Ukrajna nem Európai unió tag.
Azt sem értem, mi köze van ilyen alapon az Eu-nak, a Natonak, az Usa-nak a mostani népszavazáshoz. Arra gondolok, hogy Ukrajna, az Eu és az Usa sem fogja elismerni a népszavazás eredményét. Ukrajnán kívül mi köze van bárkinek is az ukrán-orosz háborúhoz?

9es, ez a kérdés értelmetlen.
Jogiag értelmezni a háborút? Egyik országnak sincs joga a másikhoz jogilag.
Ha még azt mondjuk, hogy az egyik ország nem ismerte el a másikat országként, úgy még JOGILAG logikus, hogy megpróbálja elfogalni. De Oroszország elismerte szuverén országnak Ukrajnát. Igaz, a háború tényét nem ismerte el.
Ez nem jogról szól, hanem érdekekről. A jog senkit nem jogosít fel arra, hogy megtámadjon valakit, innentől kezdve értelmetlen a jogot nézni.

-.-
Elovlastad amit írtam, vagy csak mantrázol?

17, ha az érdekek felülírták a jogot orosz részről, akkor az EU részéről miért ne írhatná felül?
ismétlem, ha a jogot nézzük, senki nem támadhatott volna meg senkit. De nem ajogot nézzük, így nincs értelme "milyen jogon.." jellegű kérdéseket feltenni.
"Milyen érdeke van..." - ez a helyes kérdés. Ezt meg már leírtam én is, mások is, százszros is, ezerszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!