Az utóbbi időkben nem tűnik úgy nektek mintha különösen bebibozonyosodna,hogy a Mihazánk a Fidesz radikálisabb tagozata?
Most nézzük meg jobban. A Fidesz azt mondja,hogy szarokat a szankciók és hogy álljon le velük az EU. A MI Hazánk meg hogy szarok és lépjünk ki.
A Fidesz meg próbál sarkitani ezzel a béke szlogennel.
A Mihazánk meg nyíltan kimondja,hogy orosz győzelmet akar.
A Fidesz azt mondja,hogy hadakozunk az Euval és hogy tönkre akarnak minket tenni.
A Mihazánk meg emellett nyíltan mondja,hogy a BRICSbe akar menni
A Fidesz pólókat árul Horthyról a Mihazánk szobrot állít neki.
És igen aztszem mostanában ennyi van
Jah, jó bizonyíték, amikor a mihazánk a fidesz jelölt részére visszalépett. :DDD
Nagyon mást vallanak. :D
Magyarországon (is) van egy népcsoport, akik szerint a problémákra egyszerű és radikális lépésekben lehet megoldást találni. Ezen a piacon valami olyasmi az evolúció, hogy jön egy párt, aki megszólítja ezeket az embereket, aztán ezek az emberek kiábrándulnak ebből a pártból, és jön a következő. Egyébként én nem is gondolnám, hogy ez a párt a Fidesz tagozata lenne, csak éppen értékrendileg kb összepasszolnak.
Éppen emiatt egyébként veszélyesebbnek tartom őket a Fideszre, mint az egész ellenzéket együtt. Rájuk nem foghatják, hogy na a liberálisok megint ugatnak, ugyanakkor számon kérhetik Orbánékon a sok hazugságukat. Pl elkezdhetnek azon ugrálni, hogy ha olyan szar az EU, mint ahogy Orbán mondja, akkor miért vagyunk benne? Ha Orbánék rosszul muzsikálnak, és az erősen konzervatív szavazóik elkezdik őket túl puhának érezni, akkor ott a Mi Hazánk, aki ugyanazt mondja, csak "tökösebbnek" tűnik.
"A Fidesz pólókat árul Horthyról a Mihazánk szobrot állít neki."
Ez az érv mindent visz...ha ezután valaki ír egy cikket Hortyról az = Fidesz ?!
Kérdező, nem te vagy a legélesebb kés a fiokban.
"A MI Hazánk meg hogy szarok és lépjünk ki."
A Mi Hazánk népszavazást tartana az EU tagságról 2027-ben. Azért akkor, mert addigra meg lehetne teremteni az ország önellátásának feltételeit, illetve 25 évvel van 2002 után, azaz 25 éves tagságról vonhatnánk mérleget. Továbbá Toroczkai maga jelentette ki, hogy nem muszáj kilépni, a másik lehetőség az EU megreformálása.
"A Mihazánk meg nyíltan kimondja,hogy orosz győzelmet akar."
A Mi Hazánk ilyet sosem jelentett ki nyiltan, és nem is fog. Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője valóban mondott ilyet, de ő nem Mi Hazánk tag, és ez az ő magánvéleménye.
"A Mihazánk meg emellett nyíltan mondja,hogy a BRICSbe akar menni."
A Mi Hazánk a BRICS országokkal való együttműködésra kíván nyitni, amennyiben az számunkra előnyös.
"A Fidesz pólókat árul Horthyról a Mihazánk szobrot állít neki."
Valóban, vannak emberek akik szerint Horthy megérdemel egy szobrot az Országházban. Ha Dobrev Klára állíthat Horn Gyula szobrot az irodájában, akkor Dúró Dóra is megteheti ezt Horthyval.
Az, hogy szerintem egyikük sem érdemel szobrot, már legyen az én bajom...
16
1 Régebben valóban ezt mondták most meg azt mondják,hogy az lenne a legajánlatosabb,ha kilépnénk. Lásd a múltkori ezzel kapcsolatos vidijüket.
2. Na ezt nem tudtam. Ez új. Köszi. Jó talán azt rosszul mondtam,hogy nyíltan kimondják
Inkább sokkal jobban utalnak rá.
Mióta van a háború azt mondják,hogy Ukrajna mekkora f'szfej. Meg az USA is és hogy Oroszország elhozza a 2 pólusú világrendet. És hogy a szankciókat még úgy se kéne támogatni.
3. Valamint még erősebben nyomják a hanyatló nyugat, épülő kelet propagandát. Valamint,hogy a BRICS mennyire faszább.
4. Azt pedig nem mondtam,hogy valaki nem emelhet szobrot a másiknak. De a FIDESZ meg a MI Hazánk ugyan ezt a hazaárulót támogatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!