Orbán ki mellett áll? Oroszország vagy Ukrajna, EU és NATO?
Figyelt kérdés
Hozzátenném régen keletet diktatúrának nevezte orbán és aztmondta ruszkik haza..2022. szept. 26. 21:08
1/13 anonim válasza:
Putyin zsarolja vagy megvette kilóra.
2/13 DK-s válasza:
Valamiért xarban van a csüngőhasú.
Hol "erre" fordult, hol "arra". Teljesen szét van esve.
Folyamatosan EU-val szembemenően beszél, majd kuncsorog és egyezkedik a lóvéért.
Eközben üzletel a ruszkikkal.
Szerintem alapozott valamire Orosz oldalról, de beült két szék között a pad alá, és most ég a ház.
Fogalmam sincs hogy konkrétan miről lehet szó, de ez a benyomásom.
3/13 anonim válasza:
Az USA/EU/NATO mellett áll. Megszavazott minden szankciót (annak ellenére, hogy mi rosszabbul járunk vele, mint Oroszország) és számolatlanul fogadja be az ukránokat.
4/13 anonim válasza:
A legrutinosabb luxusprostik is megirigyelnék Orbán nyalási technikáját, amit Oroszország felé tolt a mai óriás-törpe hasonlatával. Ezek után szerintem nem lehet kérdés, hogy kinek az oldalán áll. Akiket anno hazaküldött, most azoknak fogja behódoltatni az országát.
5/13 anonim válasza:
De nagy dolog szomszédos országként befogadni az ukránokat. Úgy tesztek mintha ez a menekültbefogadás valami világot megváltó nemes tett lenne.
7/13 anonim válasza:
Ahol éppen jó. Ha 1* véget ér a háború, akkor megint talál magának mást, akivel eljátszadozhat.
8/13 anonim válasza:
Viktor mint robot porszívó rátolat a Putyin nyelestöltőre.
9/13 anonim válasza:
#5 Én nem teszek úgy. Épp ellenkezőleg, kifejezetten káros dolog, mert itt fognak maradni, és még jobban le fogják törni az egyébként is szánalmas magyar fizetéseket.
10/13 MDaniel98 válasza:
Szerintem már maga se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!