Magyarként, hogyan lehet a magyarellenes ukrán kormány és állam mellett kiállni?
Úgy lehet, hogy Ukrajna a Nyugat és Amerika barátja, míg Oroszország ezek ellensége.
Amerikát kell támogatnunk, mert egy Amerika által irányított világban roskadásig vannak a polcok étellel, remek szórakozási lehetőségek, és szabadság van, míg egy ruszki világban csak berúgni és öngyilkosnak lenni érdemes.
1: nem írtam, de a kérdésemből nem is következne, hogy Putyin, vagy Oroszország mellett pedig ki kell. De akkor most gyorsan le is szögezem.
2: sajnos nekem van ilyen ismerősöm, aki szerint katonákkal kellene támogatni a ukrán maffia államot... De 1-2 facebook kommentben is olvastam ilyet magyar nevű embertől.
Elemi érdekünk, hogy legyen köztünk és Oroszország közt valami... és ezt a valamit úgy hívják, hogy Ukrajna. Méghozzá nyugatbarát kormánnyal.
A kisebbség ellenesség pedig nem ok, hanem okozat. Azt az orosz háború okozta. Persze rajtunk is csattan az ostor, de nem magyarellenességből történik.
5: én régen nagyon oroszellenes voltam, a dédapám hadifogoly volt évekig Szibériában. Viszont be kellett látnom, hogy akkor a lengyelek elleni paktumtól eltekintve, nem volt offenzív az orosz elit. Persze a háborút lezáró tárgyalásokban már "megéhezett" Sztálin...
Most nem hinném, hogy ez történne, csak akkor ha őket érné támadás, és sikerrel vernék vissza.
Persze reméljük semmi ilyen nem lesz.
9: nem tisztem védeni őket, mint mondtam nem a szívem csücskei, bár nem úgy tekintek rájuk, mint régebben.
Viszont a birodalom építés mindkét oldalra igaz.
Ők most Kazahsztánban álltak be nyíltan a kormány mellé, míg egy Amerika pedig Irak, Afganisztán, stb esetben avatkozott be a maga érdeke szerint.
Ahogy írtam nem is azt akarom sugallni, hogy akkor Oroszországot támogassuk, de Ukrajnát semmiképpen sem. Nyomós érvünk van a NATO előtt is, hogy nekünk miért nem jöhet szóba ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!