Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha a jobboldal nyeri az...

Ha a jobboldal nyeri az olaszválasztásokat mit fog lépni az Unió?

Figyelt kérdés

2022. szept. 25. 19:19
A kérdező szavazást indított:
Kizárják őket az Unióból
Nem kapnak pénzt
Más gazdasági szankció lesz ellenük.
Egyelőre még nem tesznek semmit az olaszok kárára.
Más.
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Ahogy velünk.

"Demokratikusan" megtorolja, hogy szabad választáson

azok győztek, akik nem interfasiszta-anarchista baloldal.

Meg is fenyegette Van még Lejjebb nőimitátor az olaszokat,

hogy meg fogják torolni, ha a jobboldalra szavaznak.

Hát nem igazi demokrata?!

2022. szept. 25. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez attól függ mit tesz az új olasz kormány! Nem az a fontos ki, hanem az, hogy HOGY kormányoz!
2022. szept. 25. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:
2. Ez jól hangzik.
2022. szept. 25. 19:25
 4/9 Isti22 ***** válasza:
43%

Mit lépne?

Németországban 2005 és 2021 között jobboldali kormány volt, mit lépett az EU?

Az Egyesült Királyságban 2010 óta jobboldali kormány van, mit lépett az EU?

Franciaországban 1995 és 2012 között jobboldali kormány volt, mit lépett az EU? :)

2022. szept. 25. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

4.

Azok eléggé análisan megerőszakolt pc "jobboldaliak" voltak.Merkel a migránsokkal,annyira jobboldaliak, mint amennyire Gyurcsány szerény.

Meloniék meg olyan dolgokat feszegetnek, mint a szent tehénnek tartott migráció.

2022. szept. 25. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Kamatot emel az ekb es bedolnek az olaszok (leginkabb az o kedvukert hadjak az eurot gyengulni a magas allamadossag miatt). Ezt pl megtehetik. Bar ez attol is fugg az uj olasz kormany miben tesz majd keresztbe, szerintem annyira nem lesznek hulyek hogy pl oroszok miatt vetozgassanak.
2022. szept. 25. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

En amugy azt nem ertem h a migracio ellenesek h lehetnek fideszesek pl.

Evi 50ezer migranst hozunk be evek ota... Es ez nem egy kitalalt dolog a ksh honaljan meglehet nezni nemzetisegek szerint lebontva.

Szerintem ez aranyaiban nem sok nyugat europai orszagtol marad el.

2022. szept. 25. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:

7#

Én nem vagyok Fideszes.

Ellenzem a letelepedési kötvények kiadását is.A vendégmunkásprogramok viszont nem akkora problémák, a vendégmunkások korlátozott jogokkal rendelkeznek.

Olaszországban sok barom liberális civilszervezet hordja be hajókkal, csónakokkal az afrikaiakat.Mindezt büntetlenül, sőt az EU hallgatólagos támogatásával.

Salvini egyszer próbálta meg őket ebben megakadályozni, a hazaáruló bíróság majdnem elítélte emiatt.

Az ilyen civilszervezeteket egy az egyben be kell tiltani és tagjaikat börtönbe vinni.Persze, előtte az alkotmány úgy igazítani,hogy amit csinálnak bűncselekménynek minősüljön.

2022. szept. 25. 20:25
 9/9 MDaniel98 ***** válasza:
Jó mondjuk az olasz gazdaságot nem kell olyan sokat piszkálni ahhoz, hogy összedőljön, az elmúlt 2-3 évtized nem egy sikerkorszak ott se.
2022. szept. 26. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!