Ha a jobboldal nyeri az olaszválasztásokat mit fog lépni az Unió?
Ahogy velünk.
"Demokratikusan" megtorolja, hogy szabad választáson
azok győztek, akik nem interfasiszta-anarchista baloldal.
Meg is fenyegette Van még Lejjebb nőimitátor az olaszokat,
hogy meg fogják torolni, ha a jobboldalra szavaznak.
Hát nem igazi demokrata?!
Mit lépne?
Németországban 2005 és 2021 között jobboldali kormány volt, mit lépett az EU?
Az Egyesült Királyságban 2010 óta jobboldali kormány van, mit lépett az EU?
Franciaországban 1995 és 2012 között jobboldali kormány volt, mit lépett az EU? :)
4.
Azok eléggé análisan megerőszakolt pc "jobboldaliak" voltak.Merkel a migránsokkal,annyira jobboldaliak, mint amennyire Gyurcsány szerény.
Meloniék meg olyan dolgokat feszegetnek, mint a szent tehénnek tartott migráció.
En amugy azt nem ertem h a migracio ellenesek h lehetnek fideszesek pl.
Evi 50ezer migranst hozunk be evek ota... Es ez nem egy kitalalt dolog a ksh honaljan meglehet nezni nemzetisegek szerint lebontva.
Szerintem ez aranyaiban nem sok nyugat europai orszagtol marad el.
7#
Én nem vagyok Fideszes.
Ellenzem a letelepedési kötvények kiadását is.A vendégmunkásprogramok viszont nem akkora problémák, a vendégmunkások korlátozott jogokkal rendelkeznek.
Olaszországban sok barom liberális civilszervezet hordja be hajókkal, csónakokkal az afrikaiakat.Mindezt büntetlenül, sőt az EU hallgatólagos támogatásával.
Salvini egyszer próbálta meg őket ebben megakadályozni, a hazaáruló bíróság majdnem elítélte emiatt.
Az ilyen civilszervezeteket egy az egyben be kell tiltani és tagjaikat börtönbe vinni.Persze, előtte az alkotmány úgy igazítani,hogy amit csinálnak bűncselekménynek minősüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!