A németek aggódnak a megélhetésük miatt a válság okán. Na ehhez mit szólsz?
2022. szept. 25. 15:59
11/23 anonim válasza:
PROPAGANDA HELYETT VALÓSÁG!
A SOK KELETSIMOGATÓ IS OLVASHATNÁ A CIKKEIT, mert Ő tudja mi hogy megy!!!!
12/23 Fsms válasza:
Németekkel dolgozok együtt nem látszik rajtuk aggódás. Megy az üzlet.
13/23 anonim válasza:
Nyilván, amit a magyar függetlenobjektív sajtó nem ír meg, az nem is létezik.
14/23 anonim válasza:
Bezzeg, amit a kormánymédia megir, az sosem jelent sajtópert, semmilyen univerzumban...
15/23 anonim válasza:
Be vannak tojva, hogy évi 4 helyett csak 3 nyaralás lesz (vagy esetleg Maldív szigetek helyett csak Kanárira tudnak elmenni).
16/23 anonim válasza:
Amit a 15-ös ír, azt csak a hülyék hiszik keleten a nyugatról. :D
17/23 anonim válasza:
16-os, ez nem jött be, a fél rokonságom ott él (Németország nyugati felén, 1946. óta).
Valamint kapásból 2 családi barát, és 3 unokatesó a másik ágról, ők 6-7 éve.
Úgyhogy a hülye az te vagy, nem kicsit...
Húzd ki a fejedet az M1 seggéből.
18/23 anonim válasza:
17 seggarcú barátom, én meg magam élek itt, igaz nem Németo.-ban, hanem kicsit arrébb.
Úgyhogy próbálkozz még a nagyanyám unokatestvérének a szomszédjának a húga mondta baromságokkal Magyarországról, ott talán az elhiszi, aki még egyszer nem járt külföldön:D
19/23 MDaniel98 válasza:
Mindenki aggódik amikor a számlái megtriplázódnak, de a fizetése nem, szerintem.
20/23 anonim válasza:
20:26
Igaz nem a 17. vagyok. De OV tárt karokkal várja hogy Mo dolgozz. Nem akarsz Mo-n dolgozni ha No neked car?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!