Mi a véleményetek Kentucky államról?
Figyelt kérdés
Szimpatikus nektek?2022. szept. 24. 19:45
1/6 anonim válasza:
Ha eltekintünk a KFC-től, akkor szerintem nem rossz állam. A természet kiváló, bár túl sok a természeti katasztrófa.
2/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be, mivel javarészt republikánus nézeteket vallanak ott az emberek, a legutóbbi pár republikánus intézkedés viszont nagyon ellenszenves volt számomra. Nem magukkal az így vélekedő emberekkel van problémám, hanem azzal, hogy állami szinten számomra nagyon visszás intézkedéseket is bevezethetnek.
3/6 anonim válasza:
Bizonyos részein szép a természet, illetve számos barlang is van, de közelébe sem ér ilyen szempontból Montanának vagy Colorádónak.
Ha már politika kategória, akkor ilyen szempontból szimpatikus, mert republikánus.
4/6 anonim válasza:
jó kis déli államocska (Rep) kevés népsűrűséggel
6/6 MDaniel98 válasza:
Nem tudom igazából nincsnenek nagy érzéseim az állammal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!