Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igazából hogy áll most a...

Igazából hogy áll most a háború és mi várható?

Figyelt kérdés
Nagyon nem követem az eseményeket a háborúval kapcsolatban már egy jó ideje. Olyan 3 hete írtak arról itt a gyk-n, hogy az Ukránok végső győzelemmel felérő csatákat nyertek és űzik ki az oroszokat. Így ezt szűrtem le abból, amit írtak itt de nem voltam képben persze. Most akkor az Ukránok győzelemre állnak? Egyáltalán mit jelent itt most a győzelem? De a legfontosabb, meddig tarthat a háború?

2022. szept. 24. 16:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%

Na hátrább az agarakkal!!Nem lesz itt semmiféle atomküldözgetés!!

A taktikai és strategiai atom között pedig óriási különbségek vannak ,és számos sebből verzik ia ez az ujsagokon tv keresztül üzengető "atomozás" is

2022. szept. 24. 18:47
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom hogy kielemezték Putyint karakterét, szimulálták mire mit fog fog lépni és fullra belevitték a málnásba. Kőkeményen besz@patták!
2022. szept. 24. 19:37
 23/23 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Szerintem el fog még húzódni legalább 1-2 évig.
2022. szept. 26. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!