Mi várható Georgia Meloni új miniszterelnöktől szeptember után Olaszországban?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 11:00
1/25 MDaniel98 válasza:
Azért ne hirdessük ki előre győztesnek. Nagyobb koppanások is voltak már a politika történelmében.
2/25 anonim válasza:
Minden sajtótájékoztatóját nézni fogom 😍😍😍🍆🍆🍆
3/25 A kérdező kommentje:
Többsége lesz a jobboldalnak és megallapodtak hogy a jobboldalon legtobb szavazot nyero part adja a miniszterelnokot
2022. aug. 19. 11:03
4/25 anonim válasza:
3, lezajlott már a szavazatszámlálás?
5/25 A kérdező kommentje:
Kozvelemenykutatas tobb mint 100 kroviselovel lesz abszolut tobbsege ennyit azert nem tevedhetnek
2022. aug. 19. 11:15
6/25 anonim válasza:
Ja értem, a közvéleménykutatások nem jósoltak Fidesz 2/3-ot mégis az lett.
Ennyit érnek, magyarán te mindent elhiszel, csak jobboldali legyen? :D
7/25 A kérdező kommentje:
6”
Latom rendesen be vagy rezelve, legyel is, magyarbarat vezetoje lesz Olaszorszagnak ez faj neked
2022. aug. 19. 11:39
8/25 anonim válasza:
7, engem nem érdekel, nem én várom remegve az eredményeket, hanem te...
Rendszeresen járok nyaralni és pénzt költeni Olaszországba, hót lefosom, hogy ki a vezetője, csak próbálom megérteni, hogy miért rezonálsz rá ennyire, úgy, hogy még semmi nem történt :D
9/25 A kérdező kommentje:
Rendszeresen járok nyaralni és pénzt költeni Olaszországba
Orulok hogy jol megy a sorod ebben az “orbani diktaturaban”
2022. aug. 19. 11:48
10/25 anonim válasza:
9, Szerinted diktatúra van? Szerintem nem. Én mindig jól éltem, szóval rajtam annyira nem találsz fogást verebem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!