Magyarország mekkora politikai büntetést fog kapni Orbán miatt, hogy egy háborús bűnös, Putyin pártján áll az Ukrán honvédő háború idején?
Semmit.
Miért kellene ezért büntetést kapnia?
Mellesleg, Ukrajna határai természetellenesek.A nagy részét szovjet diktátorok dobták össze.
Én nem szeretnék olyan demokráciában élni, ahol ellenzéki politikusként az egyetlen lehetőséged a börtön, vagy az, hogy kitoloncolnak az országból.
Vagy lecsuknak, mert feltartasz egy fehér lapot.
Azt hiszem, jó nekem ez a brüsszeli bürokráciának nevezett burok, vagy nevezzük akárminek is.
#12 "Én nem szeretnék olyan demokráciában élni, ahol ellenzéki politikusként az egyetlen lehetőséged a börtön, vagy az, hogy kitoloncolnak az országból."
na és hol történik meg ilyesmi? Mert itt Magyarországon nem.
Szemben a nagyon demokratikus finnekkel ahol börtönnel kellett szembenéznie egy parlamenti képviselőnek egy korábbi cikkében tett Biblia idézet és más hasonló miatt. Vagy a britekkel, ahol elbocsátanak egyetemi oktatót csak mert a nőket hölgyemnek nevei vagy mert orvosként kijelenti, hogy csak férfiak és nők léteznek.
Neked nem a demokrácia kell hanem az a liberálfasizmus amin a nyugati országokban már ezerrel dolgoznak, a Fake news-nak átkeresztelt cenzúra bevezetésével, a "safe space"-eknek elnevezett szólásszabadság korlátozással és a véleményszabadság elnyomásával az egyetemeken - ahol képesek még a jógát is tiltani, vagy ahol nyomják a rasszizmust a woke elterjesztésével és tptál agymosát akarnak végezni, a szülőktől a saját gyerekük nevelésének szabadságát is meg akarják vonni.
Szánalmas, hogy nem tanultok a történelem szörnyűségeiből, nem veszitek észre hogy ugyanazt csináljátok amit korábban a kommunisták meg fasiszták. De a diktatúrázás, más minősítgetése az nagyon megy.
"Én nem szeretnék olyan demokráciában élni, ahol ellenzéki politikusként az egyetlen lehetőséged a börtön, vagy az, hogy kitoloncolnak az országból."
Nem is élsz olyanban.
16os,
légyszi olvasd már el mégegyszer, mit irtam!
nem is azt irtam, hogy abban élek, azt irtam, hogy nem szeretnék olyanban élni!
Tehát nem kijelentő módot használtam, hanem feltételest!
#17 Dehogynem létezik.
Hiszen látod, használom.
Én most áttúrtam egy rahedli nyelvtankönyvet és értelmező kéziszótárt, de sehol sem találtam benne a liberálfasizmust, mint kifejezést, de keress rá itt: [link]
itt sincs.
Nem létezik ilyen fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!