Szerintem nem sokat és gyanítom hogy a jelenlegi keleti államok körüli cirkusz miatt jóideig nem is lesz tervben a bővítés.
2022. szept. 20. 19:07
2/16 anonim válasza:
Nyomort importálna be az EU. Másrészt mi elmondhatnánk, hogy lehagytunk egy valag EU-s országot
2022. szept. 20. 19:12
3/16 anonim válasza:
Hupameg, most jöttem haza 3 hét kóborlás után arról a vidékről, szerbek kivételével mindet bejártam oda-vissza, keresztül-kasul, és végre értelmet nyert mi is az a "balkáni állapotok". Kb az isten pénze se lenne elég, hogy úgy átlagban borsod szintjére felhozzuk őket. Talán Montenegró amelyik úgy-ahogy rendben van, de ott az emberek jó részének lobotómiát kéne csinálni hogy alkalmas legyen az unióra.
2022. szept. 20. 19:16
4/16 anonim válasza:
#2 "Nyomort importálna be az EU"
Aztán hova? Vagy neked nem jelent semmit a "balkáni állapot" kifejezés? Nem véletlenül használják.
2022. szept. 20. 19:20
5/16 anonim válasza:
semmit.De majd az eu érett Ukrajna elhozza a kánaánt.
2022. szept. 20. 19:29
6/16 anonim válasza:
#3 tavaly jártam ott pár napot, meg most ősszel készülök menni újra, mert nagyon tetszett Bosznia, Montenegró, hihetetlen hogy még ott is jobbak az utak mint itthon, ahol meg nem jobb ott éppen azért murva, mert még ott tart az építkezés, amit halál komolyan hétvégén is csinálnak!
Valószínűleg ők is nemsokára lehagyják Magyarországot, és náluk előbb lesz euró mint itt... ja várj, Montenegróban már most is az van 🤣
Hazafelé szerbián keresztül jöttünk, na az már lepukkantabb volt, az már jobban hasonlított Magyarországra.
2022. szept. 20. 20:03
7/16 anonim válasza:
3# Szerbeknél vannak még olyan izgis budik?:)
2022. szept. 20. 20:07
8/16 anonim válasza:
#6 Mondjuk elég hülye vagy, ha szerinted az eurótól függ a kánaán megléte vagy hiánya.Semmi köze a kettőnek egymáshoz.A Briteknél sem euró van, kicsit jobban élnek akármelyik balkáni, vagy keleti EU-s országnál.
2022. szept. 20. 20:48
9/16 anonim válasza:
" Montenegro és Koszovó „de facto” nemzeti valutaként használják az eurót, de „nincs megállapodásuk az Európai Unióval”, olvasható az EU honlapján. Ugyanazon forrás hangsúlyozza, hogy mindkét ország egyoldalúan vezette be a közös uniós valutát, az Európai Központi Bank (EKB) engedélye nélkül."
Hihihi, euró..
2022. szept. 20. 20:52
10/16 anonim válasza:
Ennyi erővel holnap átnevezzük a forintot euro-ra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!