Holnap ti nézitek II. Erzsébet királynő temetését?
Figyelt kérdés
Én fogom nézni.2022. szept. 18. 23:15
4/37 anonim válasza:
Nem. Lady Diannáét sem néztem (bár azt sem tudom közvetítették-e valahol), sajnálatos ha valaki elmegy, de már bocsánat pont nem érdekel a királyi család élete és története. Annyira semmiképpen sem hogy ezért a TV-t nézzem. Bár a gyász miatt lehet nem teljesen helyénvaló a véleményem, a királyi családról szóló ilyen-olyan hírek is csak annyira érdekelnek mint a Kongói elnöki pár magánélete - mi közöm hozzá???
6/37 anonim válasza:
Morbid!
Élőben közvetíteni és nézni valaki temetését.... Ennek csak a családi körre kéne tartoznia...
8/37 anonim válasza:
Tudod van olyan ember aki dogozik, és nem egy öregasszony temetésén élvezkedik. Elég nemek a saját csalástajaim temetése is. Köszöm másra nem igazán vagyok kíváncsi.
9/37 anonim válasza:
Nézni fogom. Eddig is követtem az élő közvetítéseket a YouTube-n. Szép felvételek mutattak Skóciáról. Gyönyörű vidéken keresztül vitték autóval a királynő koporsóját. Az egyházi szertartások nem hosszúak, csodálatos énekek. Nagyon jó szervezést lehetett látni.
Az egész világon sok millióan nézni fogják a mai temetést, szertartást. Én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!