Simán el tudom képzelni én is, hiszen iszonyatos sok összeget emészt fel egy ezres nagyságrendű arzenál fenntartása és ezeknek nincs pénzük a spanyol gdp-vel egyenértékű gazdaságukkal.
Nem azt mondom, hogy nulla atomtöltetük van, de a háború alatt is kirajzolódott milyen elhanyagolt állapotban van a hadseregük és simán lehetséges, hogy nem mernék sose bevetni, mert bármilyen műszaki hiba miatt a fejükre robbanhatna. Sokan pedzegetik azt is, hogy olyan szintű korrupció van az oroszoknál, hogy már rég kilophatták a hasadóanyagokat ill. az új ICBM-ek is csak olyanok, mint az Armata tank, amiből épült pár techdemo, de az egyiknek azok közül is sikerült lerobbannia a győzelem napi parádén amin röhögött az egész világ.
Az USA is meglepően nyugodt az orosz nukleáris fenyegetőzések ellenére is. Lehet nem véletlen. Ti mit gondoltok?
Nekem mindig félre van rakva egy kapszula a mighty-ba, hogy békésen tudjam végignézni, ahogy ezek a pszichopaták megsemmisítik a bolygót.
2022. szept. 18. 06:55
13/16 anonim válasza:
Oroszország létezése is kamu, rengeteg bizonyíték van h nem létezik és a nyugati tőkések találták ki. Valójában a helyén tenger van. De mindjárt megjelenik egy agymosott TV-hívó, aki elkezd konteozni, de bizonyítani (pl Oroszországban készített saját fotóival) nem fogja tudni.
2022. szept. 18. 15:34
14/16 MDaniel98 válasza:
Biztos, hogy bőven van nekik, amúgy meg mind1, ha van legalább 100 ilyened akkor kiirthatod a világot, a többi meg felesleges.
2022. szept. 18. 16:55
15/16 anonim válasza:
Szerintem ha nem is kamu, de hogy nincs nekik 6000 működőképes robbanófejük, az 100%. Azt olvastam, hogy az USA évi 30 milliárdot költ a karbantartásra a sajátjaik esetében. Na most, kizárt, hogy a 'tùnió ennek akárcsak a töredékét képes lenne erre szánni.
2022. szept. 18. 18:18
16/16 anonim válasza:
Ha az USA-nak nem lett volna/nem lenne atomja, akkor most nem ennél piros grépfruitot meg vérnarancsot. Nézz utána. Nemesítésnek hívják manapság, de az elsők a nevadai robbantások miatt véletlenül keletkeztek az 50-es években és a 60-as évek elején. Aztán jött az atomsorompó egyezmény, és mindenki leszerelt egy pár robbanófejet, de mindenki hagyott párat titokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!