Svédországban azért győzött a radikális jobboldali párt, mert az Ukrán-háború miatt fenyegetettségben érzik magukat?
#20 Akkor lemegyek a szintedre egyszerűbe.
kedves kis hypnocska!
SZERINTED nem fog működni egy olyan 4 párti koalíció ami a svédeknél most kormányra jutott, mert szerinted aazonnal vitákat fog közöttük gerjeszteni az, hoyg nem egyformán gondolkodnak.
Miközben itt megtapasztalhattuk mit gondolsz a magyarországi választások előtt a 7 pártot és egy párton kívüli miniszterelnök jelöltet összeolvasztó ellenzéki koalícióról, és láttuk hogy őket akarod kormányra juttatni.
Majd ebből adódott a kérdésünk - amit fel mertünk tenni neked - hogy ha szerinted nem működőképes egy 4 párti koalíció amelyik 4 pár már sok éve együtt dolgozik amúgy a svéd parlamentben, együtt szavaznak és még a kormánypártokkal is nagyon sok dologban hasonlóan gondolkodnak, akkor mégis hogy a fenében hitted azt hogy működni fog és jó lesz nekünk ha az ellenzéki koalíció kerül kormányra nálunk, ahol - MZP szavaival élve - a fasisztákat és a kommunistákat is külön-külön képviselik?
Tudod beszari névtelen hőscincér - aki egy nicket sem mer bevállalni, de azért személyeskedés megy - , ellentétben azzal amit tudni vélsz, SZERINTEM akár működhet is a jobbos koalíció, ahogy működött a balos is. Egy nagyon logikus töréspont például a bevándorlásellenesség, mert ott bőven vannak olyan szintek, amik az egyiknek megfelelnek, de a másik szerint vörös vonalnak számítanak és esetleg nem akarják hogy együtt emlegessék őket.
Akár megtiszteltetésnek is vehetném, hogy számon tartasz, de mivel nem tudom kivel állok szemben, az sem érdekes, hogy ki mondja és az sem hogy mit. Nem számítasz.
Bocs, de engem sem érdekel a Fidesz választási rendszer által magyar belekényszerített kényszerszövetség Összefogás álnéven. Nem is ezt kérdeztem.
Épp működhet 4 párti koalíció svédeknél nem ezen múlik hogy jobb vagy baloldali.
Bevándorlással meg úgy vannak ezek a gazdag népek, hogy a zöldséget szedni meg takarítani mekiben kiszolgálni és taxisofőrködni jöjjenek csak migránsok, mert annyiért nem akarnak svédek sem 'olcsóér' dolgozni, de amikor politikai kérdés lesz a bevándorlás, akkor viszont ellene vannak. Egy erdélyi ismerős család menekült Csau elől svédekhez, ők is nagy bevándorlás ellenesek voltak, úgy hogy pár éve vándoroltak be oda. Aki bentvan az már utálja őket de kulimunka viszont büdös neki.
Bizony sokat elárul az emberről, hogy legalább azt be meri el vállalni, vagy még azt sem és csak anonim papír vau-vau.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!