Egyre nyilvánvalóbb, hogy az USA megkezdte a III. világháborút, csak az oroszok nem voltak hajlandók tudomást venni róla?
Mert hát ugye attól, hogy az ukránok a fegyverhordozók és a golyófogók attól még az egész háborút az amerikai hírszerzés, műholdas megfigyelés és katonai parancsnokság irányítja és fegyverzi. A frontvonalon veteránnak hazudott brit és USA katonák (is) harcolnak. A frontvonalak mögött amerikaiak irányítanak.
Elmondható, hogy ez az USA háborúja az oroszok ellen a kezdetektől fogva. Amit kb. 1 évtizeddel ezelőtt kezdtek el szervezni.
Nukleáris összecsapás egyre valószínűbb.
De, ha nincs háború, akkor, hogy lehet világháborúnak nezevni a nemháborút?
Ez egy paradoxon
Tisztában vagy a világháború fogalmával?
A hadműveletek csak Ukrajnában zajlanak. Tehát földrajzilag nem világháború.
Hivatalosan 2 ország vesz benne részt. A te verziód szerint még az US és GBR is küldött katonákat. Ez négy ország. Elég nehéz világháborúnak nevezni.
Tehát nem, nem kezdődött rl a III. világháború.
Miért? Szerinted Ukrajnában nincsen háború?
Nem, nem szerintem, az orosz propaganda szerint nincs háború!
én egy senki vagyok, az én véleményem nem számit, nincs relevanciája, hogy mit hiszek, vagy mit nem!
"Nem, nem szerintem, az orosz propaganda szerint nincs háború!"
No hát akkor meg is érkeztünk!
Pont ezért volt az, hogy az oroszok nem vettek tudomást róla!
Nincs itt semmi paradoxon
gúgöl - world war definition
"a war which is engaged in by all or most of the principal nations of the world"
Kit tartoznak a legjelentősebb nemzetek közé?
Mondjuk a G20-ak.
Segíts már, mert mindent is jobban tudsz, ezek közül kik vesznek részt a világháborúban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!