Miért nem teszi ezt putyin?
Figyelt kérdés
Megtehetné hogy hazarendel minden katonát Ukrajnából, de az állami médiában győzelmet ünnepel. Mondván megvan Ukrajna elfoglalása, nácitlanítása, sőt lendületből elfoglaltuk amerikát is, ideje hazatérni. Szerintem orbán is ezt csinálná a helyében.2022. szept. 13. 16:23
1/12 anonim válasza:
Logikus, Orbán már megcsinálta többször is: van olcsó gáz de mégsincs, nincs megszorítás de mégis van.
3/12 anonim válasza:
Az oroszok talán nem olyan hülyék, mint a magyarok.
4/12 anonim válasza:
Én most hivnám fel Putyint és kérdezném meg tőle személyesen!
5/12 anonim válasza:
Ez legfeljebb Észak-Koreában működne.
6/12 anonim válasza:
Igen, nagyrészt megtehetné, csak pont úgy járna, mint Orbán az olcsó gázzal: hamar kiderülne az igazság. Ha most békét kötne, és még Ukrajna ebbe bele is menne, nulla alkupozíciója lenne. Ukrajna zokszó nélkül NATO és EU taggá válna, keményen felfegyverkezne, a szankciók maradnának Oroszország ellen. Esetleg még jóvátételt is követelnének rajta.
Ez hosszú távon nehéz beadni otthon, meg még ha el is adják, akkor is vállalhatatlan.
7/12 anonim válasza:
Putin, meg úgy általában az oroszok becsületesebbek annál hogy valótlan híreket mondjanak. Különösen nem ilyeneket.
8/12 anonim válasza:
ez vagy egy troll kérdés vagy ennyire lusta vagy használni az agyadat, már ha van.
10/12 anonim válasza:
"ez vagy egy troll kérdés vagy ennyire lusta vagy használni az agyadat, már ha van"
Miért? Szerintem egyáltalán nem hülye a felvetés, miszerint ha el is veszítené a háborút, otthon azt mond, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!