Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van rá esély, hogy a különlege...

Van rá esély, hogy a különleges hadművelet háborúvá eszkalálódjon?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 22:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
21%
#9 Azt nem értem, hogy vannak akik az első perctől harsogják, hogy "Putyin egy beteg állat" meg diktátor és hasonlókat, majd amikor az a kérdés, hogy vissza fog-e ütni ha felpiszkálják, fenyegetik, szankciózzák, támadják vagy éppen fegyvereket és katonákat adnak az ellene harcolóknak akkor meg ugyanezek azt hiszik, hogy Putyin nem fog semmi rosszat tenni csak nézi bambán és veszít. És jól meglepődnek, hogy jaj, Putyin elzárta a gázt, visszaélt az erőfölényével, meg zsarol! Meg jaj, Putyin egyre több fegyvert vet be és már nem kíméli a lakosságot sem, meg jaj, az oroszok visszalőttek és szétbombázták azt az épületet ahonnan előtte lőttek rájuk.
2022. szept. 12. 22:49
 12/31 anonim ***** válasza:
73%
Attól, hogy másként nevezik egyesek, ez még háború...
2022. szept. 12. 23:44
 13/31 anonim ***** válasza:
42%

Attól hogy az a vén szaros KGS-s tömeggyilkos különleges hadműveletnek nevezi, ez egy háború, ahol az oroszok megtámadtak egy szuverén államot.

Eltakarodhatnának haza a saját oszágukba.

2022. szept. 12. 23:57
 14/31 anonim ***** válasza:
85%

"Ha nem érezték volna a hátuk mögött az amerikaiakat akkor nem mentek volna neki az oroszoknak ilyen nyíltan."

Ő, én másképp emlékszem, hogy ki ment neki kinek.

Én amúgy annyira nem értelek titeket. Igazából Kossuth Lajos és Széchenyi István is szarháziak voltak, mert elhúzták a háborút a Habsburgokkal. Ha befogták volna a pofájukat, akkor nem halt volna meg ennyi magyar ember.

Dobó István is engedte volna át a törököket, nem lett volna ekkora a veszteségünk, ők b.szták el ez egészet, mert felfoghatták volna, hogy az oszmán birodalommal nem kéne b.szakodni.

2022. szept. 13. 07:19
 15/31 anonim ***** válasza:
40%

#11, szerintem itt valami félreértés van. Amit mondasz úgy hangzik, mintha a Putyint bírálók azon lepődtek volna meg, hogy Putyin visszaütött a szankciókra. Esetemben, és az általam olvasott cikkek esetében sincs szó erről. Engem semmilyen meglepetés nem ért, abszolút egyértelmű volt, hogy az oroszoknak lesz erre válasza.

Ettől függetlenül még egy agresszív f.szkalapnak tartom Putyint, és az egész kialakult helyzetért az orosz vezetést tartom felelősnek. A szankciókkal pedig egyetértek. Ezek számomra egy pillanatig nem állnak ellentmondásban.

Egyúttal képtelen vagyok azonosulni azzal a megközelítéssel, amikor azt mondják, hogy nem kellett volna b.szakodni Putyinnal, és akkor nincs ez az egész. Kicsit nekem ez olyan, mint azt mondani, hogy nem kellett volna keményen bánni egy rottweilerrel, és akkor nem morgott volna rád. Ez igaz, csak egyúttal ez azt is jelenti, hogy átadtad az irányítást a rotinak. Szerintem még akkor kellett volna keményebbnek és következetesebbnek lenni, amikor még nem volt ekkora erő, és elszántság az oroszokban. Amikor a háború elindult, már csak rossz megoldások vannak.

Egyébként az is tökéletesen illogikus, hogy a szankciók visszavonásával majd jön újra az olcsó gáz. Ez a kocka a háborúval el lett vetve, az mindkét oldalon

egyértelmű, hogy Európa innentől függetlenedni akar majd az oroszoktól, tehát az oroszok addig akarnak minden pénzt kisajtolni, ameddig tehetik. Nem áll érdekükben visszaállítani a régo status quot, mert annak már annyi.

2022. szept. 13. 07:44
 16/31 anonim ***** válasza:
50%
Még különleges atomhadművelet is lehet belőle
2022. szept. 13. 08:12
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

"Még különleges atomhadművelet is lehet belőle"

Az nem valószinű.

2022. szept. 13. 09:14
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
az orosz csapatok tömegesen adják meg magukat, mivel „megértették helyzetük kilátástalanságát”
2022. szept. 13. 09:46
 19/31 anonim ***** válasza:
54%

"Szorul a hurok az oroszok körül, az ukránok nem szórakoznak"

"Kulcsfontosságú híd vált használhatatlanná az oroszok számára"

"Zűrzavar az orosz parancsnokságban"

2022. szept. 13. 09:52
 20/31 anonim ***** válasza:

Ukrajna ellentámadása növeli a nyomást Oroszországon, hogy erősítse meg a katonai személyi állományt az országban.

Oroszország „gyengeségei lelepleződtek”, és az inváziós erők nem rendelkeznek komoly tartalékokkal.

2022. szept. 13. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!