Mi ez a nagy felhajtás a királynő körül?
Figyelt kérdés
Oké meghalt, őszinte részvétem stb, de azt látom, hogy itt Magyarországon is amit összemajomkodnak, az nem semmi.
Van nekünk valami közünk ehhez?
Vagy most miért olyan nagy hír ez?
2022. szept. 11. 08:15
2/6 anonim válasza:
Kb nekem is ez a véleményem, a politikusoknak ilyenkor mondaniuk kell valamit pár mondatban, de a hétköznapi emberek nem értem miért foglalkoznak vele.
3/6 anonim válasza:
Britney Spears kopaszságához, vagy Bill Clinton orális kényeztetéséhez se volt közünk, mégis foglalkoztatta a magyarokat is. Ez most mért lenne kivétel?
4/6 anonim válasza:
Erzsébet egy utolsó mohikán volt. Nem csek a múlt évszázadból, hanem a királyságok korából is, ő az utolsó, aki a józan észt képviselte. Halálával az emberiség egy korszaka végleg lezárult.
5/6 MDaniel98 válasza:
Csak sima részvétnyilvánítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!