Elnézést a tudatlanságomért, de mik a hamis állítások a tankönyben? És a cikkben ez miért nincsen kifejtve, csak én vagyok tudatlan és minenki másnak egyértelmű?
Az utolsó mondat ami felháborító.az ilyen tankóny szerzőjét és azt is aki engedélyezte a művet, minimum börtönbe kell vetni.
Egy mondattal elintézik a Krími incibdenst ami a szerző szerint azért robbant ki mert az oroszok és az ukránok nem kedvelik egymást.és ezt tanulja meg egy diák,később pedig csodálkozik ha valaki teljesen mást mesél neki Krímről,neadjisten le is idiótázza.agymosást kapnak a diákok,bár mindenki azt kapott,én is.olyan ökörségeket tanultunk pl a XX. századról hogy rossz visszagondolni rá.
"A Nemzeti Köznevelési Portálon elérhető segédanyag szerint tehát Ukrajnán három nagyhatalom civakodik."
És milyen igaz!!!!!
Persze a helyzet ennél sokkal komplexebb de ez a felállás!
4@ Az utolsó mondat is teljesen igaz "A magyaroknak nem kedvez az ország általános gazdasági helyzete, ráadásul Kárpátalja az elmaradottabb területek közé tartozik."
Rengeteg kisebbség ellenes törvényt hoztak az még meg sincsen említve
6@ a karikatúra is teljesen igaz, legfeljebb nem tetszik. Emlékeztek az első hetek orosz fölényes előrenyomolására? Ha nem lenne NATO fegyverszállítmány nem szabdalná szét az orosz medve az országot. Teljesen hiteles a kép
7! Az zavarja öket, hogy ukrajna amolyan széttépendö valamiként van ábrázolva.
8! Nem is szabdalja az a medve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!