HOgy tehetném túl maam rajta? NEm tudom abbahagyni a zokogást, és a remegést.
Figyelt kérdés
A királynő halála miatt . MIntha ezer vasszögbe lépnék minden percben hatalmas veszteség. Nem tudom ven e értelme ezentúl bárminek.2022. szept. 9. 19:31
21/30 MDaniel98 válasza:
Na, azért ennyire nem volt meghatározó pláne nem egy átlag magyar embernek.
22/30 anonim válasza:
Orizd az emleket es figyeld ot Karolyban is.
23/30 Thunderfairy válasza:
Én is sajnálom hogy meghalt. De azért ennyire már ne legyél oda kérdező.
24/30 anonim válasza:
Én kicsit se sajnálom, meg nem olyan nagy meglepetés hogy egy 95 éves asszony meghal. Vagy valaki azt hitte örökké fog élni? Berki krisztián halála jobban meglepett, és megérintett, bár őt se sajnáltam kimondottan.
25/30 anonim válasza:
Szerintem ez inkább sokkoló volt mindekinek… ő volt az egyik legismertebb nő a földön
A gyerekei meg sem állnak mióta elment, folyton tömegek előtt kell lenniük, nekik kicsit nehezebb lehet
26/30 anonim válasza:
Ne legyetek már álszentek! A legismertebb ember a földön. Talán angliában... Szép élete volt. A sors a tenyerén hordta, bár kötelezettségei is voltak. Olyan emberekkel találkozhatott, akikről egy földi halandó még csak nem is álmodhatott. Örök jólét, pompa, és 96 éves koráig élhetett? Azt hiszem nem lehet oka panaszra. A utolsó heteit leszámítva. Nem kell őt sajnálni. Megváltál ilyen korban már a halál. A fia megszívta, hogy ő is megöregedett mire király lehetett.
27/30 anonim válasza:
Szivem azt irtam hogy az egyik legismertebb nő… szted csak Angliában ismerik? 😂
28/30 A kérdező kommentje:
pénteken megyek ki a sírjához , lerovom a tiszteletem. Kezdem elfogadni, de még erre szükségem van.
2022. szept. 14. 08:56
30/30 anonim válasza:
Sírj csak, add ki magadból! Megkönnyebbülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!